Speciaal bier en speciaal eten

Een van de mooiste steden in Nederland is Delft. Delft is een oude historische stad met een lange, rijke geschiedenis. De stad is de laatste jaren steeds meer in trek bij toeristen. De stad heeft tal van oude pleinen, grachtjes, bruggetjes en kerken waarvan de een nog mooier is dan de ander. Delft is de ideale stad om een dagje naar toe te gaan als u er nooit geweest bent. Er is voor ieder wat wils, de stad spreekt jong tot oud aan.

Als u in Delft bent en zoekt naar een plaats voor een diner, Delft biedt u meer dan genoeg keuze. Er zijn tal van cafeetjes, terrasjes en restaurantjes waar erg lekker gegeten kan worden. Diner, Delft deze twee woorden gaan goed samen. Bijvoorbeeld Belgisch bier café Belvéderè . Bij Belgisch bier café Belvéderè vindt u een heerlijk diner op een prachtige locatie.

Het Belgisch bier café heeft een groot aanbod aan Belgische bieren, de bieren passen erg goed bij het menu. Het pand van Belgisch bier café Belvéderè is gevestigd op een van de mooiste plekjes van Delft: de Beestenmarkt. De Beestenmarkt is een plek met veel historie en leent zich erg goed als gezellig plein met veel horeca etablissementen. Belgisch bier café Belvéderè steekt met kop en schouders boven de andere uit. Belgisch bier café Belvéderè bezit vier panden naast elkaar en is daarmee een van de grootste cafés op de Beestenmarkt.

De combinatie van heerlijke gerechten en bijzondere speciaal bieren uit België is een hele goede. Bij elk gerecht is een biertje heerlijk en de smaken komen zo extra tot leven. Een licht biertje of juist een extra donkere? Het personeel van Belvéderè helpt u graag met het maken van de juiste keuze van uw biertje bij een gerecht.

Als u opzoek bent naar een heerlijk diner, Delft kan dit bieden met Belgisch bier café Belvéderè. Een grote groep of alleen, bij Belgisch bier café Belvéderè is het allemaal mogelijk.

OFF

Categories: Horeca

Digikring


augustus 2018
M D W D V Z Z
« jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031