Speel nu LEGO Ninjago!

LEGO Ninjago

Ben jij ook zo’n fan van LEGO Ninjago? Dan kan je bij ASK-Bricks24.nl je hart op! ASK-Bricks24.nl heeft het grootste assortiment aan LEGO Ninjago sets in haar webshop. Ga de strijd aan met Lord Garmadon en neem een duik in de wereld van de Spinjitzu!

De wereld van Ninjago is gecreëerd door de Eerste Meester van Spinjitzu, dit deed hij met gebruik van de Vier Gouden Wapens. Deze vier wapens zijn; het zwaard van vuur, de nunchucks van bliksem, de zeis van aardbevingen en de shurikens van ijs.

Onderwereld

De zoons van de Eerste Meester, Garmadon en Wu, beschermden de wapens tegen verschillende vijanden en het beest met vier armen uit de Onderwereld. Toen de Eerste Meester overleed bedacht zijn zoon Garmadon het plan om deze wapens te gebruiken voor verkeerde doeleinden. Hierdoor kwam het tot een gevecht met zijn broer Wu, die uiteindelijk ook nog won. Door het verlies werd Garmadon zelf verbannen naar de Onderwereld, maar hij zwoor ooit terug te keren. Wu besloot de Vier Gouden Wapens te verstoppen op verschillende plekken in de wereld van Ninjago. Tijden lang bleef het rustig in de wereld van Ninjago, totdat Garmadon terugkeerde na dat hij Samukai had verslagen. Samukai en zijn Leger van de Onderwereld waren verslagen en Garmadon kon terugkeren. Door zijn terugkeer is hij gebrand op wraak op zijn broer en het vinden van de Vier Gouden Wapens.

Houd Garmadon tegen met het kleine leger van uitgekozen Ninja’s. Vecht tezamen met Kai, Jay, Cole, Zane, Wryath en Morrow tegen Garmadon en beleef spectaculaire avonturen. Leer de vechtkunst van de Spinjitzu en versla Garmadon. Verban Garmadon voor eeuwig naar de Onderwereld en behoedt de Ninjago’s van de ondergang.

ASK-Bricks24.nl

Start vandaag nog je avontuur met de LEGO Ninjago en koop je eerste set bij ASK-Bricks24.nl. Ontdek ook de andere sets in de LEGO Ninjago lijn.

 

OFF

Categories: Games en Fun

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930