Speeltuin Megapret

Speeltuin

Wilt u een plek hebben waar kinderen zich een hele dag kunnen vermaken, onze speeltuin is hier ideaal voor. Wij hebben 20.000 vierkante meter grond buiten wat ingericht is voor een speciale beleving voor uw kind. Alles waar u kind zich mee kan vermaken hebben wij buiten voor hun neergezet, van waterglijbaan tot een tractorbaan, maar ook een boerenspeurtocht, klauterjungle, lachspiegels en een volleybalveld. Er is genoeg voor uw kind om zich hier de hele dag te vermaken. Dit zijn slechts een klein deel van de activiteiten die onze speeltuin biedt voor de kinderen.

Wat biedt onze speeltuin bij slecht weer?

Natuurlijk hoopt u altijd op goed weer als u naar een speeltuin gaat, maar jammer genoeg kunnen we het weer (nog) niet beïnvloeden dus kan het voorkomen dat u met slecht weer zich bevindt in ons speelparadijs. Om dit niet bepalend te laten zijn hebben wij een zeer groot gebouw waar ook binnen zich een gehele kinderspeelparadijs bevindt. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken of het weer bepalend zal zijn voor de pret die de kinderen hebben bij slecht weer. Hier binnen moet u denken aan rodelbaan, klauternetten, ballenbank en zelfs een spookhuis, ook binnen is het dus een grote speeltuin.

Meer informatie over onze speeltuin

Binnen in het gebouw bevindt zich ook de plek voor de ouders om lekker rustig te kunnen ontspannen bij ons restaurant, het is overigens niet de bedoeling dat u eigen consumptie nuttigt in dit speelparadijs. De prijzen voor de consumpties zijn vrij laag zodat het ook aantrekkelijk is om hier wat te halen. Wilt u een heerlijke dag uit met kinderen, dan is onze plek ideaal, voor meer informatie over onze speeltuin of over mega pret in het algemeen verwijs ik u door naar onze website.

OFF

Categories: Kinderen

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930