Staatsexamen Nederlands

Sagènn Educatie

Wil je graag Nederlands leren, of wil je je Nederlands verbeteren? Sagènn Educatie heeft zich gespecialiseerd in het geven van Nederlands onderwijs voor anderstaligen. Daarbij is de Nederlandse taal niet het enige dat aan bod komt: er wordt ook veel aandacht besteed aan het wegwijs worden in Nederland, aan de cultuur, de manier waarop Nederlanders met elkaar omgaan en over zaken zoals school en werk. Sagènn Educatie heeft groot team van NT-2 taaldocenten en heeft al veel cursisten begeleid voor het behalen van het staatsexamen Nederlands en het inburgeringsexamen. Bij het leren van de Nederlandse taal wordt ruimschoots aandacht besteed aan participatie in de Nederlandse samenleving.

 

Voor nieuwe Nederlanders of expats

Sagènn Educatie biedt cursussen aan voor mensen die langdurig in Nederland willen verblijven, zoals expats of migranten. Met het taalonderwijs van Sagènn wordt een goede basis gezet voor een succesvolle toekomst in Nederland. Sagènn boekt goede successen met haar opleidingen en cursussen: meer dan 90% van de cursisten slaagt voor het Inburgeringsexamen of het staatsexamen Nederlands. Het taalprogramma wordt als prettig ervaren door de gebruikers en de docenten zorgen ervoor dat de sfeer in de lessen goed is. Sagènn Educatie mag dan ook trots zijn op de klantevredenheidsscore van maar liefst een 8,2.

 

Staatsexamen Nederlands NT2-1 en NT2-2

Natuurlijk heeft niet iedere cursist hetzelfde beginniveau. Daarom is er Staatsexamen NT2-I voor mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben, maar toch willen laten zien dat hun taalniveau voldoende is om deel te nemen aan het Nederlandse onderwijs of aan het bedrijfsleven. Voor de inburgeringsplicht is Staatsexamen NT2-I voldoende. Wil je echter vloeiend Nederlands leren spreken en begrijpen, tot een waar near-native niveau, dan kun je doorgaan naar het Staatsexamen NT2-II. Uiteraard voldoe je daarmee ook aan de inburgeringsplicht. Om deel te mogen nemen aan het Staatsexamen Nederlands NT2-II moet je eerst NT2-I hebben afgerond. 

OFF

Categories: Onderwijs

Digikring


januari 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031