Stoppen met roken? Gebruik kruiden!

Bij hulpmiddelen om te stoppen met roken denken de meeste mensen in eerste instantie aan nicotine vervangende behandelingen zoals kauwgom, pleisters, en zelfs nicotine neusspray en inhalators. Deze middelen zorgen ervoor lichamelijke ontwenningsverschijnselen tegen te gaan.

Wat veel mensen echter niet weten, is dat er veel kruiden beschikbaar zijn die helpen bij het stoppen met roken. Van Beekum heeft 5 kruiden voor je op een rij gezet die je helpen te stoppen met roken.

1. Koningskaars

Dit is het best werkende kruid om je longen goed te zuiveren. Koningskaars teven ook bij hoest, astma, bronchitis en longontsteking. Traditioneel wordt dit gedronken als thee, toegevoegd aan oliën of zalven of gewoon gerookt.Maak de thee van verpulverde viltige bladeren of van de bloemetjes van de plant en doe er dan een glas kokend water bij.

2. Longkruid

Dit gewas is goed voor bijna alle longaandoeningen, met name veel voorkomende klachten van rokers zoals: hijgen, kou op de borst, kortademigheid en longoedeem. Deze kruid heeft een kalmerende werking. Als je veel teer van het roken hebt opgebouwd in je longen, dan is dit kruid voor jou.Doe 1-2 theelepels van dit kruid in een kopje water en drink het meerdere keren per dag om je longen te zuiveren.

3. Zoethout

Zoethout is een stokje waar je lekker op kunt kauwen. Dit zorgt gelijk voor een beetje afleiding omdat je normaal gewend bent een sigaret vast te houden.Tevens veroorzaakt dit een afkeer tegen tabak. Let er alleen wel op dat dit niet geschikt is voor mensen met een hoge bloeddruk.

4. Gember

Gember helpt bij de spijsvertering en verlicht de misselijkheid die kan optreden bij nicotinegebrek. En is gewoon online te bestellen bij www.vanbeekumspecerijen.nl

5. Munt

Munt geeft ontspanning en heeft ontgiftende eigenschappen. Je kan munt door bijvoorbeeld gebruiken in je thee. Ook munt is gewoon online te bestellen bij Van Beekum Specerijen


Als je hebt besloten om met behulp van kruiden te stoppen met roken is dat een slimme zet. Het gebruik van kruiden om te stoppen is veilig, en kan zelfs veel effectiever werken dan de voorgeschreven medicijnen. Daarnaast is het gebruik van kruiden en producten met kruidenmengsels een stuk goedkoper.

 

TIP:  kijk een op www.vanbeekumspecerijen.nl voor een groot aanbod kruiden en specerijen 

OFF

Categories: Links

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930