Strijd jij mee met de Lego Nexo Knights?

Lego Nexo Knights kopen

Dappere ridder Clay Moorington is begonnen met het verdedigen van zijn Lego Koninkrijk. Dat is hard nodig want het koninkrijk is in gevaar.  De gevaarlijke clown Jestro is doorgedraaid en hij is met het Boek der Monsters begonnen om zijn kwaadaardige Lava Leger op te zetten. Met het kwaadaardige leger wil hij proberen het koninkrijk over te nemen. Gelukkig zijn er de Nexo Knights die de strijd met het Lava Leger van Jestro durven op te nemen. De Nexo Knights zijn vijf dappere ridders die met hun technische wapens de gevaarlijkste monsters aankunnen. In het futuristische koninkrijk is een plaats waar stoere ridders de strijd tegen het kwaad aangaan!

Axl, lance Clay, Macy en Aaron zijn de Nexo Knights die de strijd zullen aangaan. Vijf mannelijke, stoere ridders?  Niet helemaal, Macy is namelijk een prinses die zich heeft aangesloten bij de Nexo Knights.

De wapens van de Nexo Knights zijn zowel geavanceerd als middeleeuws. Zo heeft Lance een geweldig sterke lans, verdedigt Axl het koninkrijk met zijn reusachtige strijdbijl, heeft Clay zijn Krachtige Claymore zwaard, Macy vecht met haar strijdknots tegen het kwaad en Aaron heeft de beschikking over zijn Blazer boog.

In deze strijd komt hulp van de computer hologram. Merlok is door een ontploffing zijn fysieke vorm kwijtgeraakt en kan nu als hologram de super wapens van de ridders besturen. Hij kan er zelfs voor zorgen dat Clay niet met een zwaard hoeft rond te zwaaien, maar met vijf!

Een schild is handig ter verdediging,  en de magische schilden van de Nexo Knigths zijn wel heel bijzonder, als je je mobieltje gebruikt kun je meer informatie krijgen over het schild en zijn eigenaar.

Lego Nexo Knights kopen doe je bij ASK-Bricks24.nl. ASK-Bricks24.nl is de winkel met het grootste aanbod van de Nexo Knights en anders soorten Lego. De Lego Nexo Knights kopen doe je op de site!

OFF

Categories: Games en Fun

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930