Tankpas vergelijken & aanvragen voor de ZZP

Is het verstandig als ZZP'er een tankpas te gebruiken?

 
Er zijn nog steeds ondernemers die de BTW niet declareren bij de fiscus. Dit scheelt bij een tankbeurt al snel zo’n €20. In dit geval verdient een Tankpas zichzelf al binnen vier tankbeurten terug. Daarnaast is de administratie van het tanken zeer tijdrovend. Het administreren van losse tankbonnen kost al €1,50 – Het verwerken van declaraties kost zelfs €7,50. dus een slimme ondernemer bespaart tijd en kosten met een tankpas.
 
Als u een tankkaart aanvraagt dan kunt u deze tankpas gebruiken als eenmansbedrijf (ZZP), vennoot of met uw prive-auto zakelijk rijden. Dan kunt u zelfs bij tankpas 75% van alle BTW brandstofkosten en onderhoudskosten terugvragen. Hier geldt wel dat de brandstofkosten op naam staat van de onderneming.
 

Tankpas vergelijken en aanvragen

 

Tankpas-aanvragen

 
Onze website tankpas-aanvragen.nl is gestart maart 2014. Waarom? Eigenlijk uit onvrede. Er was nergens een website te vinden met objectieve informatie over verschillende tankpassen. Daarom is onze missie om de beste tankpassen en tankcards te vergelijken en gratis advies geven voor onze bezoekers. Onze doelgroep is breed, maar richten ons met name op de ZZP'er.
 
Wat zijn uw voordelen?
 
  • Gemak
  • Geen bonnetjes bewaren
  • Sluitende administratie
  • Een BTW factuur
  • Geld besparing
  • Overal tanken
  • Extra diensten zoals Parkeren, tol, carwash 
 

Brandstof dient de mens

 
Het aanbod van tankpassen varieert. Op dit moment vergelijken we onze website de drie beste passen uit de markt. Deze zijn geselecteerd op gemak, service en prijs, naast borg en contractduur. We leven in een drukke tijd en het hebben van een tankpas geeft gemak. De ene pas biedt meer diensten als de ander, maar dat is aan u!
 
Fossiele brandstoffen hebben geen monopolie meer. Duurzaamheid is ook in de auto industrie een hot topic geworden. Het elektrisch rijden heeft, mede door de overheid, een gigantische opmars gemaakt. Met de passen die op onze website staan kan elektrisch opgeladen worden bij 57 stations van FastNed. Kijk hier voor een complete vergelijking van mogelijkheden van de tankpassen.
OFF

Categories: Auto's

Digikring


januari 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031