Tapijt en Laminaat Direct reeds vele jaren een begrip

Wolvega – Het is deze maand alweer twaalf jaar geleden dat Harm Klasen en Jef Jansen hun winkel openden aan de
Grindweg 140.

Bedrijf blijft groeien

Tapijt en Laminaat Direct is een nog steeds groeiend bedrijf met een groot assortiment tapijt, laminaat, vinyl, PVC, matten, trapmatten, raambekleding, zonwering en kunstgras. Eveneens is er een ruime keuze in coupons, zowel in tapijt, vinyl als kunstgras. Inmiddels zijn er dagelijks zo’n vijf stoffeerders op pad en worden er door het hele land vloeren geplaatst. Er wordt gewerkt met een vast team stoffeerders en dat bevalt uitstekend. ‘De jongens weten precies wat wij van hen verwachten en voldoen daarmee dan ook aan onze ideeën wat service en klantgerichtheid betreft’, aldus Jef Jansen. Zelf zijn de beide mannen terug te vinden in de winkel en werkplaats. Desgewenst gaat Harm ook zelf bij klanten uit de regio langs om afmetingen van vloer of raambekleding te nemen.

Opnieuw uitbreiding van collectie

Met grote regelmaat worden collecties aangevuld of bijgevoegd. Onlangs is het assortiment laminaat met een heel natuurlijk ogende lijn, de Avatara serie van ter Hürne vloeren, uitgebreid. Deze vloeren zijn praktisch niet meer te onderscheiden van de massief houten vloeren. De matte, natuurgetrouwe uitstraling maakt deze serie tot een echte eyecatcher onder de laminaat vloeren. Met een Avatara vloer heeft u dan ook de uitstraling van hout, maar de eenvoud in onderhoud van laminaat. Door de uitstekende kwaliteit van de collectie wordt er zelfs 30 jaar fabrieksgarantie op gegeven.
Tapijt en Laminaat Direct is de enige dealer in de regio van deze prachtige serie laminaat.

Unieke mogelijkheden

Het bedrijf beschikt over een eigen werkplaats waar twee festonneermachines en een zetmachine staan. Met de festonneermachine worden matjes, karpetten en restantstukken tapijt met een mooie rand afgewerkt. Vandaar dat een kleed op maat ook één van de unieke mogelijkheden van het bedrijf is. Op de zetmachine worden de trapmatjes, de zgn. halve maantjes gemaakt, waarbij de strips op de maantjes worden gezet. Deze trapmatten worden in allerlei kleuren geproduceerd, waardoor er voor elk interieur een passende set is.
De beide mannen hebben hun wortels in de tapijtindustrie van Genemuiden, de plaats waar ze zijn geboren en getogen. ‘Wij weten in deze wereld goed de weg, waardoor we een scherpe inkoop kunnen realiseren en dit door kunnen laten werken in onze bedrijfsformule. Daarbij hebben we service hoog in het vaandel staan’, aldus de beide ondernemers.

Diverse acties

Tapijt en Laminaat Direct heeft voortdurend nieuwe aanbiedingen. Deze zijn terug te vinden op de
website van het bedrijf.

t: 0561 – 614443
w: www.tapijtenlaminaatdirect.nl

OFF

Categories: Woning en tuin

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930