Tapijt reinigen

Mensen die tapijt in hun huis of pand hebben weet allicht hoe moeilijk het is om je tapijt schoon te houden, laat staan het tapijt reinigen. Vooral in huizen waar tapijt in de woonkamer of hal ligt daar zal het tapijt snel vies worden en slijten. Een vies tapijt draagt niet bij aan een goede hygiƫne, het is dus van belang om uw tapijt regelmatig te laten reinigen.

Laat uw tapijt reinigen

Tapijt reinigen zelf is geen eenvoudige klus, laat het daarom uitbesteden aan een echte professional. Uw tapijt reinigen bij een betaalbare, persoonlijke en klantgerichte schoonmaakservice? Dan bent u bij R. de Jong Schoonmaakservice aan het juiste adres!

R. de Jong Schoonmaakservice reinigt tapijten voor o.a. scholen, zorgcentra, kantoorgebouwen en voor particulieren!

De manier van reinigen is afhankelijk van de mate van vervuiling. Er zijn verschillende manieren om uw tapijt goed te reinigen. Methodes die wij toepassen zijn:

De Bonnet methode; wordt gebruikt bij lichte vervuiling, denk hierbij aan vlekken. Het voordeel van de Bonnetmethode is dat het tapijt na behandeling snel weer droog is. Deze methode wordt veelal gebruikt in kantoorruimtes.

Met droogpoederreiniging reinig en verfris je het tapijt op een eenvoudige manier. Wordt gebruikt bij normale vervuiling. Het vochtige poeder zal vuil, geurtjes en stof verwijderen dat in het tapijt is gedrongen.

De sproei-extractie methode is een methode die wordt gebruikt bij zware vervuiling. Het is een effectieve manier om hardnekkige en oude ingetrokken vlekken te bestrijden. Er wordt water met reinigingsmiddel onder druk in het tapijt gespoten om het daarna gelijk weer op te zuigen.

Wilt u meer weten over tapijt reinigen? Neem dan gerust contact met ons op!

R. de Jong Schoonmaakservice is een schoonmaakbedrijf dat gevestigd is in Oudewater. Je kunt er terecht voor o.a tapijt reinigen, gevel reinigen en professionele schoonmaak.
tapijt reinigen, tapijt reiniging

Auteur: Gerard Kempers, IP adres: 109.109.117.18, Website: http://www.rdejongschoonmaakservice.nl/tapijt-reinigen

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930