Taxi Eindhoven Airport

Welkom bij
Taxi Eindhoven Airport Gr
+31 (0) 40 3040121

Taxi Eindhoven Airport is een taxibedrijf die sinds 2008 de transport behoeften regelt vanuit Eindhoven Airport.
Wij rijden taxi-ritten in heel NederlandBelgië en Duitsland.

Taxi Eindhoven Airport is een professionele en servicegerichte organisatie waarbij de klant centraal staat! Oog voor de klant! Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Goed bereikbaar, vlotte service en super samenwerking! 

Een toegewijd team van professionele chauffeurs werken met taxi’s en taxibussen. Taxi Eindhoven Airport maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie, zoals online reserveringen, betalingen. Wij garanderen een efficiënte service voor onze klanten. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om aan te geven wat voor een voertuig ze willen hebben. (zakelijke taxi, taxibus, privé taxi enz). De klanten hebben ons benoemd tot de “Beste taxi service ” in het gebied.

We groeiden al snel uit tot de een van de grootse taxibedrijven in het gebied. We zijn trots omdat ons taxibedrijf een van de belangrijkste taxi service in Eindhoven Airport is geworden. Vanwege zijn geschiedenis en marktpositie, is Taxi Eindhoven Airport  in staat om haar klanten te voorzien van een van de beste service in het land.
Reinig late model cabines, bijna nieuwe auto’s, zorgen voor comfort van de klant .

Voor een taxi vanuit Eindhoven Airport of met een taxi naar Eindhoven airport bel +31 (0) 40 304 0121 of  direct online reserveren

Onze chauffeurs

Onze taxi chauffeurs van taxi Eindhoven airport hebben een gedegen opleiding. Ze zijn professioneel, vriendelijk, beleefd, deskundig, netjes gekleed en  vertrouwd met alle toeristische attracties en bezienswaardigheden. Al onze taxi’s zijn zeer schoon, comfortabel, verwarmd, voorzien van airconditioning, EzPassed en GPSed!

Betalingen

Met een creditcard kunt u eenvoudig betalen (Amex, Visa, Mastercard).

Op rekening rijden ? 

Je krijgt van ons taxi op rekening, dus de taxirit wordt achteraf betaald door een factuur. Zowel bedrijven als particulieren kunnen op rekening rijden.

Taxi Eindhoven Airport | Luchthavenvervoer | +31 40 304 0121


bestprice-Eindhoven-airport    cars-Eindhoven-Airport pay-Eindhoven-airport


taxi eindhoven airport, taxi vliegveld eindhoven, taxi luchthaven eindhoven, luchthavenvervoer eindhoven, taxi, eindhoven, airport, vliegveld, luchthaven, luchthavenvervoer,

Taxi Eindhoven Airport

OFF

Categories: Business

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930