TFM-Methode, het nieuwe afvallen

Sommige mensen hebben al van alles geprobeerd om de kilo’s eraf te krijgen. Van vasten tot speciale koolhydraten diëten of keihard sporten. Vaak wordt er gehandeld in extremen. Of een dieet, of flink sporten is niet de oplossing. Het is en en. Zowel sporten in combinatie met voeding zorgt voor het maximale resultaat. En het is helemaal niet gek om hier advies over te vragen.

De TFM-Methode

Een afslankmethode die steeds vaker wordt gebruikt is de TFM-Methode. Dit is de Thermo Fysische Methode. Dat zal je waarschijnlijk nog steeds niet zoveel zeggen, daarom wordt het vaak beschreven als infrarood sporten. Deze afslankmethode is zelfs getest door verschillende universiteiten in zowel Nederland als België en heeft zich telkens bewezen.

Deze manier van afslanken richt zich voornamelijk op bewegen. Natuurlijk krijg je hiernaast ook voedingsadvies Someren voor het maximale resultaat. De bewegingen worden uitgevoerd in de tfm-cabine. Dit is een infrarood cabine welke opgewarmd wordt tot 37 graden celsius. Deze temperatuur zorgt ervoor dat de doorbloeding optimaal wordt gestimuleerd wat zorgt voor een snellere vetverbranding.

Oefeningen uitvoeren

Je hoofd wordt wel buiten deze cabine gehouden, zodat je hoofd koel blijft en je genoeg zuurstof binnenkrijgt. Maar je lichaam wordt dus wel goed opgewarmd. Je neemt op je rug plaats in deze cabine en volgt de oefeningen op welke de instructeur je geeft. Voor de geoefende sporters is het nog mogelijk om de oefeningen te verzwaren door middel van touwen en tegengewichten.

Snel resultaat

Het is een medisch verantwoorde afslankmethode waarvoor individuele programma’s worden samengesteld per persoon. De oefeningen zijn behoorlijk intensief, maar het voordeel is dat je vaak na 10 sessies al een groot resultaat boekt. Je figuur zal al snel afslanken en daarnaast krijgt je conditie ook nog een flinke boost. Deze persoonlijke programma’s maken de TFM-Methode voor iedereen een geschikte afslankmethode. 

OFF

Categories: Gezondheid

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930