Top 3 bezienswaardigheden Spanje

Spanje is één grote bezienswaardigheid, overal in het land is genoeg te zien, te proeven en te beleven. Doordat het een land is met een diverse geografie en veel verschillende gezichten kent is het haast onmogelijk om Spanje in zijn geheel te beleven in slechts één vakantie. Sterker nog, de kans is groot dat je Spanje nooit helemaal zult zien en alles zult beleven wat er te beleven is. Daarom is het altijd fijn als er ergens tips te vinden zijn, want op deze manier kan je genieten van de meest populaire bezienswaardigheden.

Dit overzicht gaat niet over de specifieke bezienswaardigheden, want hiervan zijn er ontelbaar. De focus ligt zich op de drie meest unieke steden in Spanje die niet altijd bij iedereen bekent zijn, zodat jij kunt genieten van een unieke vakantie.

De nummer drie is Sevilla. Sevilla is een grote aanrader voor diegene die op zoek zijn naar een traditionele Spaanse stad met 700.000 inwoners. Het is de belangrijkste stad van Zuid Spanje op veel gebieden, onder andere op het gebied van cultuur en kunst wat ook zeker terug te zien is als je door de stad heenloopt.

Een andere bezienswaardigheid, de nummer twee, is Santiago de Compostela. Dit is een bedevaartsoord met 100.000 inwoners. Het is het eindpunt van de beroemde Pelgrimweg en behoort volgens velen tot de mooiste steden van Spanje. In de stad vind je veel kerken en kloosters en de architectuur is uniek. Door het veelvuldige gebruik van graniet is de hele stad op de UNESCO Wereldefgoed lijst gezet.

De nummer één, die jou direct een last minute naar Spanje zal willen laten boeken, is San Sebastian. Het is vooral bekend als badplaats en ligt aan een baai in het noorden van Spanje. In de zomer kan het hier druk zijn, dus vergeet vooral niet nu een last minute Spanje te boeken!

OFF

Categories: Links

Digikring


maart 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031