Turks restaurant in Amsterdam

Turks restaurant in Amsterdam

Een dagje in de hoofdstad sluit je natuurlijk af met een bezoekje aan een Turks restaurant in Amsterdam. Restaurant Orontes heeft twee locaties in Amsterdam: in De Pijp is het te vinden aan de Albert Cuypstraat, en in Amsterdam West zit het Turks restaurant aan het Hugo de Grootplein. Is het veel te lang geleden dat je een lamsspies, mixed grill of babaganuç hebt gegeten? Heb je wel weer eens trek in baklava met ijs? Turks eten in Amsterdam doe je natuurlijk bij Orontes. De Mediterraanse keuken van dit Turks restaurant biedt een gezonde variatie aan gegrilde groenten en vlees.

 

Gerechten van de houtskoolgrill

Heb je gegrilde vlees- en visgerechten uitgekozen van het uitgebreide menu van Orontes? Dat is een uitstekende keuze. Orontes grilt uitsluitend op de houtskoolgrill, waardoor je verzekerd bent van een heerlijke grillsmaak aan het vlees of de vis. Vegetariërs kunnen ook goed terecht bij dit Turks restaurant in Amsterdam: de vegetarische gerechten zijn aangegeven op de menukaart met een symbool, waardoor het meteen duidelijk is tussen welke gerechten je kunt kiezen. Wordt het niet weer eens tijd voor een heerlijk avondje eten in een Turks restaurant?

 

Lekker eten en vriendelijke bediening

Als je een avondje uit eten gaat bij Turks restaurant Orontes in Amsterdam, dan ben je ervan verzekerd dat je heerlijk eten krijgt, met een goede prijs / kwaliteit verhouding en dat de bediening vriendelijk is. Het eten bij Orontes wordt met aandacht bereid en het smaakt heerlijk. Natuurlijk kun je bij dit Turks restaurant in Amsterdam ook terecht met een groep. Vanaf 10 personen kun je een voordelig driegangen menu bestellen. En, krijg je al zin in een Künefe als dessert? Vergeet dan vooral niet om te reserveren, want als je eenmaal bij Orontes hebt gedineerd, kom je graag nog eens terug. 

OFF

Categories: Horeca

Digikring


januari 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031