Ultieme vrijheid met de nieuwe Inogen One G4

Inogen is zonder twijfel één van de meest innoverende spelers in de zuurstof industrie. Ze ontketende een revolutie in zuurstoftherapie met hun eerste model draagbare zuurstofconcentrator, de Inogen One, en hebben sindsdien niet terug gekeken.
 
De kans is aanwezig dat u al wel iets heeft gehoord over de Inogen One serie draagbare zuurstofconcentrators. Of het nu de originele Inogen One is, de Inogen One G2 of de Inogen One G3, het zijn zonder twijfel de meest populaire mobiele concentrators op de markt en met goede redenen. Inogen staat bekend om hun betrouwbare en duurzame producten en heeft daarmee een belangrijke positie in de industrie weten te bemachtigen.
 
Vorig jaar juni kondigde Inogen aan met de Inogen One G4 draagbare zuurstofconcentrator te komen. In het persbericht schreef Inogen CEO Raymond Huggenberger: “De Inogen One G4 illustreert Inogen’s innovatieve geest en toewijding aan het ontwerpen van producten specifiek voor de eindgebruiker, de zuurstoftherapie gebruiker. We zijn zeer trots op het niveau van innovatie die we leveren aan patiënten en we kijken ernaar uit te horen hoe hun levens veranderen door de Inogen One G4.”
 
Inogen heeft nog even gewacht met het uitgeven van eenheden aan haar distributeurs, zodat ze bij de eerste batch eenheden konden kijken of alles naar verwachting zou werken. Daarnaast wachtten ze nog op FAA goedkeuring.
 

Specificaties

 
De Inogen One G4 is officieel de kleinste en meest lichte draagbare zuurstofconcentrator ooit uitgebracht door Inogen. Het apparaat weegt slechts 1,27 kg met een enkele batterij. Dit is meer dan 40% lichter dan de Inogen One G3!
 
Maar laat u niet misleiden. De G4 is een ontzettend krachtig apparaat. Het gebruikt een pulse flow delivery systeem en heeft drie settings. Net als bij de G2 en G3 zijn er twee batterij opties beschikbaar. Een enkele batterij gaat op setting 2, 2 uur mee. Een dubbele batterij gaat op setting 2, 4.5 uur mee.
 

Hoe kunt u de Inogen One G4 bemachtigen?

 
De G4 wordt medio juli 2017 op de Europese markt gebracht. In Nederland kunt u terecht bij zuurstof specialist Oxigo. Houd hun webshop in de gate voor het laatste nieuws omtrent de G4!
OFF

Categories: Gezondheid

Digikring


maart 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031