Uw hulp bij persoonsregistratie

Als u een organisatie bent die persoonsgegevens van mensen opslaat moet u daar verantwoordelijkheid over kunnen afdragen. Als organisatie bent u wettelijk verplicht om zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Dit is allemaal vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Europese richtlijn 95/46/EG. Als bedrijf moet u aan deze wet of richtlijn voldoen. Als u dit niet doet loopt u het risico op behoorlijk fikse bekeuringen of nog erger, dat de persoonsgegevens van uw klanten op straat komen te liggen. Daarvan zouden de gevolgen erg groot kunnen worden.

Er zijn bedrijven gespecialiseerd in de opslag en registratie van persoonsgegevens. Eén van die bedrijven is 24ID Check. Dit bedrijf is uw partner in persoonsregistratie.

24ID Check kan u software of hardware leveren om persoonsgegevens mee op te slaan. De software heeft verschillende beveiligingen zoals: beveiligde SSL verbinding, Inlog gegevens, autorisatie, opslag privacygevoelige informatie, veilige web applicatie en veilige terminals. De applicatie is door 24ID Check gemaakt

De persoonsgegevens kunnen bijvoorbeeld door een rechter gevorderd worden. Dat is de enige manier waarop iemand anders bij de gegevens kan.

24 ID Check verzorgt al vele jaren oplossingen bij persoonsregistratie. Ook voor ID scanners, informatiezuilen, betaalautomaten en selfservice terminals bent u bij 24ID aan het juiste adres. Er zijn 3 databases waarover 24 ID Check beschikt: Nederland, Europa en wereldwijd. De databases zorgen ervoor dat u iedereen kan controleren, waar die dan ook vandaan komt.

24ID Check is altijd bezig om zijn drie kernwaardes na te streven. Die kernwaardes zijn: professionaliteit , bevlogenheid en samenwerken. De kernwaardes komen overal in terug, het personeel zet net even dat stapje meer om de klanten zo goed mogelijk te bedienen. Bent u opzoek naar een bedrijf om u te helpen bij de opslag van persoonsgegevens van klanten? Bent u benieuwd op wat voor manier 24ID Check u een handje kan helpen op het gebeid van persoonsregistratie en fraudebestrijding? Neem even contact op met 24 ID Check en al uw vragen worden beantwoordt.

OFF

Categories: Diensten

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930