Uw magazijnoplossing

Als u bezig bent met het invullen van uw magazijn kan het zo zijn dat u ruimte te kort komt. Dat is zonde want u moet al uw producten kunnen opslaan, en elke vierkante meter die u niet gebruikt is zonde van het geld. U kunt van uw magazijn elke kubieke meter gebruiken. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. De APR12 inrijstelling is de ideale oplossing voor opslagruimtes met een hoge dichtheid. Elk bedrijf is anders en elk bedrijf heeft dus zijn eigen behoeftes qua opslag.

Een inrijstelling voldoet in vele situaties aan de behoeftes. Dat komt omdat een inrijstelling in bijna elke opslagruimte te plaatsen is, omdat het model kan worden uitgevoerd in verschillende dieptes en lengtes, afhankelijk van de behoefte van de klant.

Een inrijstelling werkt volgens het LIFO principe. LIFO staat voor Last in First Out. Een hele partij kan dus direct in de inrijstelling geplaatst worden, en heel overzichtelijk weer uitgeruimd worden. Zo ontstaan er geen problemen tijdens de opslag en de distributie van uw kostbare goederen.

De Ferretto Group is een verkoper van die APR12 inrijstelling. De inrijstelling die de Ferretto Group verkoopt is de betere in zijn categorie. De inrijstelling is door zijn constructie ontzettend stevig en stijf. De constructie bestaat uit verschillende horizontale en verticale stabiliteitsverbanden. De stabiliteitsverbanden zorgen voor de ongekende kracht van de APR12 inrijstelling. De Ferretto Group biedt oplossingen voor elk logistiek probleem. Zo kan de Ferretto Group een APR12 inrijstelling leveren met aanrijbeveiliging bij de staanders. Daarnaast kan de Ferretto Group bewegwijzering leveren om het logistieke proces zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

De Ferretto Group is wereldwijde marktleider op het gebied van logistieke, opslag en archivering oplossingen. Door de jarenlange ervaring, deskundigheid en concurrentievermogen is de Ferretto Group in staat top kwaliteit systemen aan te bieden. De Ferretto Group kan klanten bij staan in het hele proces, van het ontwerp tot de installatie van de service tot het onderhoud. Neem vlug contact op en bekijk de logistieke oplossingen voor u!

 

 

 

OFF

Categories: Management

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930