Verbeter Zakelijke Communicatie met een Dedicated DSL Verbinding

Als het aankomt op betrouwbaarheid en capaciteit is er een groot verschil tussen internetgebruik voor een bedrijf of voor een huishouden. Wanneer het aankomt op het verbeteren van zakelijke productiviteit en continuïteit dan zijn snelleIT-applicaties een must geworden op de competitieve markten. Door een breed gamma aan keuzes voor dataconnectiviteit, kan een bedrijfseigenaar problemen ondervinden bij het kiezen van het juiste zakelijk internet voor een vlekkeloze connectiviteit.    

DSL of “Digital Subscriber Line” is slechts een van de vele connectiviteitsopties die vandaag de dag door bedrijven overal gebruikt wordt. De meeste organisaties moeten zeer grote hoeveelheden data, met bandbreedte intensieve applicaties en VOIP-technologie waardoor ze nood aan de snelst mogelijke verbinding. DSL biedt de betrouwbaarheid en de hoge bandbreedtes waar andere soorten verbindingen falen.  Het gebruik van een dedicated DSL-verbinding betekent dat de abonnee zijn verbinding niet moet delen met andere gebruikers. Dit bevordert de hogesnelheidsverbinding die in vele organisaties en industrieën een noodzaak is voor een ononderbroken workflow.

Het gebruik van een dedicated DSL-verbinding heeft veel bedrijfsvoordelen, deze worden hieronder vermeld:

1.    Verbindingssnelheid:Een supersnelle verbinding is noodzakelijk om een snelle workflow te behouden. Het ondersteunt de mogelijkheid om grote hoeveelheden data te verwerken en het ondersteunt bandbreedte intensieve activiteiten die problemen zouden veroorzaken in combinatie met andere connectiviteitsopties. Hierdoor worden opstoppingen in een netwerk verwijdert. Deze opstoppingen zouden kunnen leiden tot een tragere datatransmissiesnelheid.  Dedicated DSL-verbindingen leveren hoge snelheden variërend van128 kbps tot 11mbps. Hierdoor is het perfect geschikt om grote hoeveelheden data te verwerken zonder de supersnelleconnectiviteit op te offeren.

2.    Kwaliteit van de Bandbreedte:Vergeleken met andere soorten internetverbindingen zoals kabel, hebben DSL-verbindingen een veel stabielere en betrouwbare bandbreedte.  Aangezien een gegarandeerde DSL-verbinding de noodzakelijke bandbreedte voor de productiviteit van een bedrijf levert, zijn de zakelijke activiteiten in staat om efficiënte uitgevoerd te worden zonder elkaar te verstoren.

3.    Veiligheid:Aangezien personen die een dedicated DSL-verbinding gebruiken zich geen zorgen hoeven te maken over het delen van hun bandbreedte met andere gebruikers van het netwerk, is het makkelijker om waakzaam te zijn voor dreigende beveiligingsproblemen.  Het inzetten van beveiligingsapplicaties is ook vereenvoudigd, doordat authenticatie diensten makkelijker te implementeren zijn.

4.    Betrouwbaarheid:Dedicated DSL-verbindingen worden door individuele providers geleverd, zonder dat een derde partij betrokken wordt.  DSL-verbindingen bieden gebruikers actuele gegevens netwerkarchitecturen, deze resulteren in een verhoogde netwerkconnectiviteit en betrouwbaarheid.  Dit is een cruciaal onderdeel at elk zakelijk internet moet bezitten, aangezien dat de zelfs een zeer korte onderbreking kan resulteren in een verlies van astronomische proporties, zeker voor een groot bedrijf. 

Het gebruik van een dedicated DSL-verbinding heeft veel voordelen voor een bedrijf. Om de voordelen van deze verbinding echter ten volle te benutten, is het extreem belangrijk om een competente DSL-provider te kiezen. Het kiezen van een DSL-verbinding is een investering op lange termijn, aangezien dat de meeste gebruikers verplicht worden om een contract op lange termijn te tekenen. Daarom is het des te belangrijk om de juiste provider te kiezen voor een bepaald bedrijf. 

OFF

Categories: Internet

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930