Verdubbelen van het aantal vierkante meters in uw bedrijf

Entresolvloeren

In een opslagruimte of magazijn is elke vierkante meter heilig. Overal moeten zoveel mogelijk producten opgeslagen kunnen worden. Met de entresolvloeren van Ferretto Group zorgt u ervoor dat het aantal vierkante meters in uw magazijn flink vergroot kan worden. Een entresolvloer is een extra tussenvloer binnen uw pand. Er wordt als het ware een extra verdieping gemaakt. De extra verdieping zorgt ervoor dat u meer gebruik kan maken van uw productieomgeving dan ooit te voren.

Ferretto Group verkoopt GL8 entresolvloeren. Dit zijn entresolvloeren die een  standaard overspanning hebben van 8 meter. De entresolvloer is eenvoudig te installeren en omdat de entresolvloer een opzichzelfstaand systeem is kunnen er later altijd aanpassingen gedaan worden. Er zijn verschillende opties, oppervlaktes maten en vormen beschikbaar. Zo is er altijd een entresolvloer die in uw magazijn past.

Een entresolvloer is erg stevig, en is multi-inzetbaar. Er kan een showroom van worden gemaakt, een opslagruimte, een kantoorruimte maar steeds vaker wordt een entresolvloer ook ingezet in sportscholen, warenhuizen of winkels.

De Ferretto Group is internationale speler op het gebeid van entresolvloeren, opslagsystemen en stellingen. En bij de Ferretto group staat  service van hoge kwaliteit centraal. Kwaliteit, efficiency en service zijn de kernwaardes. Ze streven dit altijd na en dat ziet u terug in het werk.

Omdat de Ferretto Group al vele jaren actief is in binnen- en buitenland voldoet het aan vele eisen en beschikt het over vele certificaten  die te maken hebben met veiligheid, milieuwetgeving, kwaliteitssystemen en organisatiesystemen.

Vanaf het eerste moment denken de medewerkers van de Ferretto Group met u mee. Vanaf de eerste oriëntatie tot de installatie en nazorg doen ze alles om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of over entresolvloeren in het algemeen? Neem dan contact op met de Ferretto Group. Ze staan u graag te woord en helpen u waar nodig.

OFF

Categories: Business

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930