Verhuizen naar Suriname

Verhuizen naar Suriname

Ga je binnenkort verhuizen naar Suriname? Jos Steeman heeft zich gespecialiseerd in verhuizingen naar Suriname, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, maar ook naar Frankrijk, Spanje en Portugal. Uiteraard verzorgt Jos Steeman ook verhuizingen binnen Nederland. Met 30 jaar ervaring kun je erop vertrouwen dat ook jouw verhuizing soepel zal verlopen. Jos Steeman heeft ruimschoots ervaring met het verzorgen van allerlei soorten vracht, per post, per lucht of per zee. Dankzij een wereldwijd netwerk van agenten en truckingdiensten kan Jos Steeman alle soorten vracht organiseren. Jos Steeman werkt voor verhuizingen naar Suriname samen met partner LAPARKAN, waardoor je goederen in Nederland naar de haven worden gebracht, en in Suriname worden ingeklaard en afgeleverd bij je nieuwe woning.

 

Van verpakken tot nazorg

Jos Steeman biedt een volledig dienstenpakket op het gebied van (inter)nationale verhuizingen. De medewerkers van Jos Steeman kunnen helpen bij het inpakken, verpakken en verschepen van je complete inboedel, maar kan daarnaast ook zorgen voor opslag als dat nodig is, en voor de douaneformaliteiten en het kiezen van de juiste verzekering. Verhuizen naar een ander land brengt al voldoende emotie met zich mee, dus het is fijn dat je dit soort dingen aan een professioneel verhuisbedrijf kunt overlaten.

 

Vrijstelling invoerrechten

Bij een verhuizing naar Suriname is het onder bepaalde omstandigheden mogelijk om vrijstelling te krijgen van de invoerrechten van je inboedel. Dit kan als je een verblijfsvergunning hebt die is afgegeven door het Ministerie van Justitie en Politie, een inschrijvingsbewijs dat is afgegeven door het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) en een paspoort met stempels van inschrijving. Het duurt over het algemeen vrij lang (soms maanden) om een verblijfsvergunning te krijgen in Suriname, dus het advies is om tijdig te beginnen met de aanvraagprocedure. Als het desalniettemin niet lukt om op tijd een verblijfsvergunning te verkrijgen, kan Jos Steeman helpen bij deelname aan de deposito-regeling.

OFF

Categories: Diensten

Digikring


januari 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031