Verloskundigen in Katwijk

Een kindje krijgen is voor veel mensen de mooiste gebeurtenis in hun leven. Puur verloskundigen Katwijk begrijpt dat. De verloskundigen van praktijk Puur zijn allemaal ervaren verloskundigen die het beste met u en uw kindje voor hebben. Door hun grote ervaring weten de verloskundige altijd raad en zoeken ze altijd de beste opties.

Als u ontdekt dat u zwanger bent kunt u contact opnemen met Puur. Puur verloskundigen Katwijk bekijkt dan samen met u wat de beste manier is om het traject vorm te geven. Dit gebeurt in het kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek geeft tevens al de gelegenheid om eerste tests uit te voeren. Zo wordt bekeken of het hartje van het kindje klopt door middel van een echo. Ook wordt de bloeddruk van de moeder gecontroleerd. Zo weet de verloskundige hoe de situatie is, en hoe het beste te werk gegaan kan worden.

Na het intake gesprek volgen nog meerdere gesprekken en controles. Zo zijn er minimaal vier echo’s die plaats zullen vinden. De 20 weken echo: hier wordt gekeken naar lichamelijke afwijkingen en de organen van het kindje en de hoeveelheid vruchtwater.

De 30 weken echo: deze echo wordt gebruikt om de groei van het kindje te beoordelen, de ligging van de placenta en de hoeveelheid vruchtwater.

De liggingsecho vindt plaats in de 36e week, hier wordt gekeken naar de ligging, de groei en de hoeveelheid vruchtwater.

Deze verschillende echo’s en checks zorgen ervoor dat een heel duidelijk beeld ontstaat van het kindje om zo de bevalling zo goed mogelijk te laten plaatsvinden. De bevalling vindt plaats in een ziekenhuis maar als daar geen medische redenen toe zijn mag u thuis bevallen. In beide gevallen zal u worden bijgestaan door de verloskundige van Puur verloskundigen Katwijk.

De verloskundigen van puur verloskundigen Katwijk zijn een ervaren team, die u graag helpen. Met een frisse blik, veel liefde en enthousiasme begeleidingen de verloskundigen u door een van de meest bijzondere tijden van uw leven.

OFF

Categories: Gezondheid

Digikring


augustus 2018
M D W D V Z Z
« jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031