Zijn badjassen populairder geworden?

Badjassen worden niet alleen maar meer gedragen wanneer je uit de douche of bad komt. Het is een belangrijk kledingstuk geworden die steeds meer gekoppeld wordt wanneer je bijvoorbeeld in de chill modus zit.

Ben je een dagje vrij en het weer nodigd niet echt om naar buiten te gaan.. Steeds vaker blijven mensen dan binnen en houden dan lekker hun badjas de hele dag aan.  Of s’ avonds na het werk even wat makkelijks aan te trekken en wanneer het koud is lekker met de badjas aan. Dit is het beeld wat je steeds vaker ziet in verschillende huiskamers.

Badjassen van nu hebben zeker een metamorfose meegemaakt. Ze zijn gewoon hip geworden, voorzien van prachtige dikke kragen en verschillende soorten zakken. Ook zijn er veel verschillende modellen te verkrijgen bijvoorbeeld korte of lange, getailleerd, met of zonder capuchon. Genoeg keus voor iedereen. De badjas is er voor zowel dames als voor heren verkrijgbaar en er zijn ook prachtige modellen voor kinderen te verkrijgen.

Als je opzoek bent naar een nieuwe badjas vraag jij je misschien af welke modellen populair zijn? Voor de mannen zijn dat de badjassen in de kleur blauw en vaak voorzien van een dikke kraag en of capuchon.

Populaire badjassen voor dames  zijn vooral ochtendjassen met verschillende felle kleuren en leuke bloemenprintjes. De korte of lange modellen hangt er erg van af waar jezelf van houdt.

Bij badjasbaas.nl vind je prachtige collecties en kun je makkelijk filteren naar de wensen die jij graag wilt. Alleen de allerbeste online winkels zijn aangesloten voor de beste en snelste service.

OFF

Categories: Mode

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930