Vindbaarheid verbeteren van je website

Vindbaarheid verbeteren van je website

Wanneer je een nieuwe website hebt wil je natuurlijk je vindbaarheid verbeteren, zodat je bezoekersaantal omhoog gaat maar ook je omzet. Voor het verbeteren van de vindbaarheid heb je verschillende truukjes/methodes.

 

Mobiele website

Je kunt bijvoorbeeld al beginnen met het maken van een mobiele website (Belangrijk!). Zeker in 2017 is het een must dat je website mobiel is, anders begin je al met een grote achterstand op je concurrentie. Daarnaast is het ook belangrijk voor je gebruikers, wanneer je website niet mobiel is zullen gebruikers ook sneller afhaken of je bouncepercentage zal hoog zijn omdat ze direct weg gaan. 

 

Schrijf voor je gebruiker!

En schrijf niet voor google, maar juist voor je gebruiker. Het is belangrijk dat je je focus legt op de gebruiker, dat hij geholpen wordt en dat je duidelijk informatie geeft. Google hecht namelijk meer waarde aan dat jij je focust op de gebruiker, dan op Google. Wanneer jij dus een tekst schrijft en je helpt de gebruiker er mee, dan zal de gebruiker ook sneller jouw artikel gaan delen of abonneren oid. 

 

Gebruik social media!

Maak actief gebruik van social media, en doe dat op de juiste manier. Daarmee bedoel ik, plaats een facebookpost met een tekstje en een linkje erin (!!). Dat linkje op facebook zorgt namelijk weer dat je een klein beetje aan linkbuilding doet. Daarnaast is de kans groot dat mensen je pagina gaan liken, waardoor je op den duur weer meer bezoekers op je website krijgt en mensen ook je facebookpost gaan delen.

 

SEO Stappenplan

Door het SEO Stappenplan door te lezen ben jij met je website zeker voorbereidt om hoger in google te komen. Doorloop het gehele SEO stappenplan en neem alle punten op in je website. De punten die daar besproken worden zijn relatief kleine aanpassingen, maar wel hele belangrijke. Zo zal Google altijd weten waar jouw website over gaat, en je zoekwoorden dus ook beter opnemen!

 

Tot slot

Er zijn nog talloze manieren om je website te verbeteren en om de vindbaarheid van je website beter te maken. Kijk op ons webdesign blog om er achter te komen hoe jij meer omzet haalt uit jouw website of webshop en beter scoort in de zoekmachine!

OFF

Categories: Internet

Digikring


januari 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031