Voetbalpoppetjes kopen

Voetbalclubs over heel Europa


De voetbalclubs in Europa zijn vaak wel de bekendste en beste voetbal clubs over heel de wereld. Bijna elke goede voetballer gaat naar Europa, en dan voornamelijk naar Engeland, Spanje, Frankrijk en Duisland. Dit omdat daar de beste voetbalclubs zitten. Deze voetbalclubs betalen vaak ook veel meer geldt dan andere clubs. Er is één land waarbij je meer geldt zult verdienen dan in Europa namelijk China. In China proberen ze om de grote voetbal spelers naar hun land te krijgen, dit door ze 10tallen miljoenen euro’s aan te bieden. Het niveau en de kwaliteit in China is alleen een stuk lager dan in Europa. Daarom willen veel voetbal spelers ook niet naar China, alleen voetballers die puur voor het geld gaan, gaan naar China.


Nieuwe soort lego bouwset


Er is nu een nieuwe soort lego bouwset op de markt gebracht, namelijk de Nanostars. Nanostars bouwsets zijn alleen te verkrijgen voor de voetbalclubs FC Barcelona en Real Madrid. De soorten nanostars bouwsets zijn een kleedkamer, tribune, penalty, spelers bus en een voetbalveld. Bij een kleedkamer krijg je dan een Hokje van een van de voetballers zoals het er in een echte kleedkamer ook uitziet, elke voetballer heeft namelijk een eigen ‘hokje’. Dit houdt in dat elke speler een paar eigen kastjes heeft waar hij zijn spullen in kwijt kan. Daarnaast heeft elke voetballer ook een eigen stoel. Bij een tribune moet je denken aan een tribune die plek bied voor 8 poppetjes.

meer leuke nanostars bouwsets


Naast de kleedkamer en tribune zijn er nog veel meer leuke nanostars. Zo heb je namelijk ook nog een penalty, spelersbus en een voetbalveld. Ook bij deze producten geldt het dat je het zelf in elkaar moet zetten, nanostars kun je vergelijken met lego. Dit omdat lego het zelfde eruit ziet en het zelfde te werk gaat als nanostars. Het grote verschil is alleen dat nanostars alleen te maken hebben met voetbal, en lego is vaak voor andere dingen. Met penalty bouwset wordt bedoelt dat je een gedeelte van het voetbalveld krijgt, het is daarnaast ook bedoelt voor het nemen van penaltys. Daarnaast heb kun je er ook voor kiezen om een heel voetbal veld te nemen, hier kun je dan ook echt met de spelers in voetballen. Tot slot is er nog de spelersbus, je maakt dan de spelersbus na van Fc Barcelona of Real Madrid. Alle bouwsets van nanostars moet je zelf in elkaar zetten.

OFF

Categories: Links

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930