Voor- en nadelen loose lay PVC vloer

Op zoek naar een geschikte vloer voor in uw woning? Er zijn ontzettend veel verschillende vloeren die u in uw woning kunt leggen en dat maakt de keuze best lastig. Heeft u bijvoorbeeld wel eens aan een loose lay PVC vloer gedacht om in uw woning te leggen?

Aan een loose lay PVC vloer zitten voordelen, maar ook nadelen. Wij vertellen u graag wat de voor- en nadelen van een loose lay PVC vloer zijn.

Voordelen loose lay PVC vloer
Wat als groot voordeel gezien wordt van een loose lay PVC vloer is dat deze geheel verhuisbaar is. Legt u nu een loose lay PVC vloer in uw woning en gaat u over enkele jaren verhuizen? Dan kunt u deze vloer gewoon meenemen en bespaart u de kosten voor een nieuwe vloer!

Andere voordelen van een loose lay PVC vloer:
– Geluiddempend;
– Geschikt voor vloerverwarming;
– Bij een beschadiging is het erg gemakkelijk om dit te vervangen;
– Er zijn veel soorten formaten en dessins te verkrijgen;
– Gemakkelijk zelf te plaatsen;
– Deze vloeren zijn geschikt van projectmatig tot zwaar gebruik.

Nadelen loose lay PVC vloer
Wat wel een nadeel is het een loose lay PVC vloer, is dat er echt een goede en vlakke ondervloer onder moet liggen. Wanneer dit niet het geval is, zal de loose lay PVC vloer niet goed gelegd kunnen worden.

Andere nadelen van een loose lay PVC vloer komen voornamelijk voor bij het kopen van een goedkope variant van deze vloer.
– Er kunnen dan snel krassen ontstaan;
– Verkleuring mogelijk;
– Klikrand kan kwetsbaar zijn.

Om deze reden raden wij dan ook aan om nooit een goedkope variant van een loose lay pvc vloer te gaan maar voor kwaliteit. Zoals de loose lay PVC vloeren van Forbo Flooring.

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Met een marktaandeel van 65% is Forbo de wereldleider in linoleum, dat zowel wordt verkocht op rol als in modulaire tegelformaten.
loose lay pvc vloer, forbo flooring

Auteur: iris, IP adres: 213.126.30.234, Website: http://www.forbo.com/flooring/nl-nl/

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930