VVE Beheer

VVE Beheer

Een partij die het VVE Beheer in handen kan nemen? Wie wilt dat nou niet? Wij zijn VT2000 en in dit artikel zullen wij uitleggen waarom het uit handen geven van het VVE Beheer uw leven een stuk prettiger kan maken. VVE Beheer is een ingewikkelde klus. Er dienen vertegenwoordigers uitgekozen te worden. Dit zijn meestal vrijwilligers. De vereniging eigen huis heeft enkele verplichten opgesteld waar een VVE aan moet voldoen. Deze verplichtingen staan hieronder beschreven:

  • Er wordt minimaal een keer per jaar een vergadering gehouden

  • Er dient een bestuur en een kascommissie aanwezig te zijn

  • De VVE staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

  • Er is een reservefonds aanwezig

  • Er wordt ieder jaar een jaarrekening en een begroting gemaakt

  • De VVE moet een collectieve opstalverzekering hebben

Wij van VT2000 zijn al 19 jaar werkzaam als de partij die het VVE Beheer uit handen neemt. Bij ons bedrijf zijn enkel en alleen professionals werkzaam. Wij gaan zeer vakkundig te werk. Wij staan bekend als expert in ons vakgebied. Hier zijn wij erg trots op. Wij hebben honderden VvE’s in ons beheer. U kunt dus wel stellen dat wij weten wat wij doen en hoe wij ook uw VVE kunnen beheren. Ons klantenbestand is erg uitgebreid. Wij ondersteunen en beheren VvE’s in onder andere: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht, Delft, Rijswijk en Schiedam.

Onze experts kunnen u op alle gebieden bij staan. U kunt aangeven op welke vlakken u geholpen wilt worden. Wij kunnen u in alle situaties tot dienst zijn. Wie wilt dat nou niet? U kunt ons altijd contacteren. Onze medewerkers staan u altijd tot dienst. Wij zijn 24/7 beschikbaar. Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Ook u kunt genieten van de voordelen als u het VVE Beheer uit handen geeft.

 

OFF

Categories: Woning en tuin Tags:

Digikring


augustus 2018
M D W D V Z Z
« jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031