Waarom een studentchauffeur inzetten?

Waarom een studentchauffeur inzetten?

U heeft het vast wel eens voorbij zien komen; een studentchauffeur. Maar wat zijn nou de voordelen van het inzetten van een studentchauffeur of privechauffeur? En waarom zou ik niet gewoon zelf rijden of een taxi nemen? 
Onderstaand zal ik een aantal redenen geven waarom de inzet van een student- of privechauffeur verstandig is.

Zakelijk

Wanneer u zakelijk gebruik maakt van een studentchauffeur, zal dit er voor zorgen u uw tijd zeer nuttig en efficient kan besteden. Alle tijd die u normaalgesproken in de auto zit naar een afspraak en zelf rijdt, heeft u nu om uw werk af te maken en/of voorbereiden. Hierdoor hoeft u aan het einde van de dag niet meer over te werken en zorgt het voor minder stress en irritaties, ook op de weg.

Prive

Wanneer u graag een borrel drinkt, zal de inzet van een privechauffeur er wel voor zorgen dat u met uw eigen auto naar de bestemming kunt rijden. Zo voorkomt moeilijkheden met het OV en zal u zeer waarschijnlijk ook tijd en geld besparen. Wanneer u vervolgens een leuke avond heeft gehad, zal de studentchauffeur op het afgesproken tijdstip met het OV naar de startlocatie komen. Deze chauffeur rijdt u in uw eigen auto terug en gaat vervolgens op eigen gelegenheid weer naar huis. Hierdoor heeft u uw eigen auto weer voor de deur staan en betaalt u slecht het uurtarief voor een studentchauffeur. 

Op dit moment kunt u bij Car Class Chauffeursdiensten, zeer voordelig een studentchauffeur reserveren voor het uurtarief van slechts €14,50 per uur. Dit bedrag is daarnaast ook nog eens inclusief verzekering. 

Bent u op zoek naar een professioneel en gediplomeerd chauffeur om voor langere afstanden en/of belangrijk vervoer in te zetten, informeer dan naar een directiechauffeur. Deze chauffeurs zijn altijd in het bezit van een of meerdere diploma's en hebben een uitgebreide screening doorstaan. 

OFF

Categories: Auto's

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930