Waarom u houten kozijnen moet nemen

Een product dat je dagelijks tegenkomt maar eigenlijk weinig aandacht aan besteed tot je zelf een huisje koopt en er mee in aanraking komt: kozijnen! Kozijnen zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt houten kozijnen, aluminium kozijnen, kunststof kozijnen en stalen kozijnen. Elke soort kozijnen heeft zo zijn voordelen en nadelen. Uit verschillende onderzoeken zijn gebleken dat houten kozijnen echter het meest voordelig, rendabel en milieubewust zijn! Houten kozijnen worden al honderden jaren gebruikt en dit heeft zijn redenen. Natuurlijk omdat men een aantal honderd jaar geleden geen aluminium kozijnen kon maken, maar ook omdat hout een hele hoge isolatiewaarde heeft en daardoor de kou in de winter buiten laat, en de warmte in de zomer. Onderstaand een korte opsomming van de voordelen van houten kozijnen:
 

  • Houten kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde
  • Houten kozijnen zijn milieubewuster dan overige kozijnen omdat de winning van hout het minst schadelijk is
  • Houten kozijnen zijn makkelijk op maat te maken
  • Waar aluminium, kunststof en stalen kozijnen niet makkelijk te schilderen zijn, zijn houten kozijnen makkelijk opnieuw te verven waardoor je eens in de zoveel tijd van kleur kan wisselen
  • Houten kozijnen geven je huis of pand een unieke authentieke uitstraling

De Jong Kozijnen houten kozijnen

Bij De Jong Kozijnen zijn we gespecialiseerd in hardhouten kozijnen. Hardhouten kozijnen zijn de beste soort houten kozijnen vanwege de langdurige levensduur en de hoogste isolatiewaarde mogelijk voor hout. Wij zijn gespecialiseerd in raamkozijnen, deurkozijnen, schuifpuien, deuren, veranda's en overkappingen. U kunt via onze website een offerte aanvragen. Als de offerte binnen is gaan onze vakpecialisten kijken wat mogelijk is en hoe dit het voordeligst gedaan kan worden. Als u eenmaal goedkeuring heeft gegeven gaan we uw kozijnen op maat maken. Als ze eenmaal gereed zijn zullen wij een afspraak met u maken om de kozijnen te plaatsen (dit gebeurd altijd binnen één dag). 

Heeft u binnenkort nieuwe kozijnen nodig? Neem dan gerust een kijkje op onze website en bekijk onze recente en mooie projecten. Wij helpen u graag en hopen dat u uw huis of pand een nieuwe uitstraling kan geven met onze hardhouten kozijnen. 

OFF

Categories: Woning en tuin

Digikring


maart 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031