Waarom zijn relatiegeschenken zo belangrijk

Waarom zijn relatiegeschenken zo belangrijk?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun klanten, investeerders, partners of werknemers te verrassen met een bedrukt relatiegeschenk. De reden dat relatiegeschenken de afgelopen jaren zo populair zijn geworden in diverse bedrijfstakken heeft te maken met het feit dat het weggeven van geschenken aan relaties enkele belangrijke voordelen met zich meebrengt die commerciële waarde kunnen hebben. Het geeft de klanten, investeerders, werknemers en partners namelijk een fijn gevoel omdat je daardoor laat merken dat je de relatie waardeert. Verder is het ook nog een voordeel voor je zelf als je de klanten, investeerders, werknemers en partners een bedrukt geschenk geeft omdat het ook nog een stukje eigen reclame is omdat je eigen bedrijfslogo erop staat. Een bedrukt relatiegeschenk bied dus voor meerdere dingen voordeel.


Veel voorkomende relatiegeschenken


Bij relatiegeschenken zijn alle kleine geschenken al van grote waarde, dit omdat je aan je klanten, investeerders, werknemers en partners laat zien dat je hun waardeert. Zo kun je een aansteker laten bedrukken met je eigen bedrijfslogo erop. Je ziet het heel vaak maar ondanks dat word het wel waardeert. Nog veel meer veel voorkomende relatiegeschenken zijn tassen, pennen, lanyard, petten en nog veel meer. Het zijn allemaal leuke kleinigheidjes om aan jou klanten, investeerders, werknemers en partners te geven. Bidons zijn ook steeds meer voorkomende relatiegeschenken die worden gegeven. Dit omdat veel bedrijven ook nog met een aantal medewerkers een bepaalde sport doen, denk hierbij aan wielrennen, zaalvoetbal en nog veel meer. Daarom is het ideaal om hun als relatiegeschenk bidons te geven.


Relatiegeschenken voor verschillende bedrijven


Wat je nu ook steeds meer ziet is dat er elektronische apparatuur met bedrijfslogo word gegeven aan klanten, investeerders, werknemers en partners. Denk hierbij aan koptelefoons, computermuizen, usb-sticks, PowerBanks, telefoonhoesjes en nog veel meer. Dit soort geschenken worden voornamelijk gegeven aan bedrijven die veel achter computers actief zijn. Je hebt natuurlijk ook geschenken die weer voordelen bieden voor hele andere bedrijven, bijvoorbeeld een supermarkt. Bij een supermarkt bied het voordeel als je tassen laat bedrukken met je eigen bedrijfslogo erop. Dit omdat veel mensen even snel een tasje mee nemen waar vervolgens jou bedrijfslogo op staat. Het is voor een supermarkt dus eigenlijk gratis reclame, tassen kunnen na de tijd ook nog gebruikt worden door klanten voor andere dingen. Pennen worden erg veel gebruikt als relatiegeschenk, dit omdat je pennen aan elk bedrijf kunt geven en het voor je zelf als bedrijf ook een groot voordeel bied dat iedereen wel eens een pen nodig heeft waardoor hij jou bedrijfslogo telkens ziet. Pennen worden gebruikt voor zowel klanten als partners.

 

Bron: Supreme Relatiegeschenken

OFF

Categories: Links

Digikring


maart 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031