Waarvoor gebruik je een Chafing Dish?

Elke ervaren cateraar kan je vertellen dat hoge kwaliteit horecabenodigdheden noodzakelijk zijn voor het creëeren van succesvolle maaltijden tijdens catering evenementen. Wegwerk producten lijken misschien makkelijk, maar deze voldoen vaak niet aan de verwachtingen van uw klanten als het aankomt op presentatie. Het product dat het meest veelzijdig is en behoort tot het assortiment van iedere serieuze cateraar is de chafing dish. De chafing dish is simpel gezegd een warmhoudbak die ervoor zorgt dat uw voedsel op temperatuur wordt gehouden via brandstof, elektriciteit of inductie. Hieronder geven we je graag een aantal ideeën die aantonen waarom de chafing dish zo veelzijdig is.
 
6 unieke manieren op een chafing dish te gebruiken
 
1. Behouden van temperatuur
 
Uw voedsel vooraf bereiden en serveren op locatie hoeft geen moeite te kosten. Chafing dishes worden al eeuwenlang gebruikt om voedsel warm te houden. Iedere cateraar heeft hoge kwaliteit catering benodigdheden nodig, waaronder chafing dishes.
 
2. Serveren van fondues of sauzen
 
Een chafing dish is een fantastische optie voor het presenteren van sauzen, marinades en desserts die op constante temperatuur moeten blijven.
 
3. Presentatie van vis en schaaldieren
 
Wanneer de presentatie goed is, kan zelfs de meest toegewijde vleesliefhebber worden aangetrokken tot een visgerecht. De diepte en het formaat van chafing dishes zorgt ervoor dat u verschillende typen visgerechten kunt presenteren.
 
4. Elegante display voor salades
 
Uw salades zullen opvallen wanneer ze op een unieke wijze worden gepresenteerd. Een grote met ijs gevulde chafing dish is de perfecte manier om uw salades lekker fris te houden.
 
5. Broodjes warmer
 
Tijdens veel catering evenementen worden broodjes geserveerd. Een chafing dish is een perfecte manier om de broodjes lekker warm te houden en ze ook nog eens mooi te presenteren aan uw gasten.
 
6. Buffetten
 
Chafing dishes maken zelfbediening mogelijk wat ideaal is wanneer uw cateringbedrijf geen budget heeft om extra mensen in dienst te nemen.
OFF

Categories: Horeca

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930