Wat is het voordeel van een Webasto standkachel?

Vaak geven mensen de voorkeur aan een bestaande ingebouwde kachelset. Hierbij wordt geen rekening gehouden met de gevolgen in bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden. Wanneer je een camper bezit teer je vaak op de aanwezige autokachel. Echter kunnen de nachten in de Zuid-Europese landen ontzettend warm en klam. Een Airco wordt vaak dan ook vooraf als overbodige luxe beschouwd maar hier komt men vaak op terug tijdens de slapeloze nachten. Een van de plekken waar deze worden aangeboden is bij de Rietveld Store

Klimaatbeheersingssystemen in je camper of bloemenkraam

Waar een standkachel ook een voordeel biedt is het feit dat het los draait van de motor. Je kan er dus bijvoorbeeld bloemen mee op temperatuur houden voor je kraampje zodat ze niet bevriezen of te warm worden. Wat ook mogelijk is, is dat je een afgesloten ruimte moet voorzien van een verwarming maar er weing mogelijkheden zjin met betrekking tot energievoorziening. De auto biedt een stuk meer comfort vergeleken met een standaard verwarming. Je kan deze zo instellen dat hij al draait voordat je de motor aanzet. Hierdoor voorkom je het eindeloze gekrab in de winter. Je kan deze zelfs bedienen met je mobiele telefoon tot 24 uur vooruit. Daardoor kun je bijvoorbeeld 's morgens vroeg je kachel aan laten gaan waardoor je in een voorverwamde ruimte binnenstapt.

Een Webasto Airtop kan u vescheidene voordelen bieden. Zo zijn er korte opwarmtijden en is er maar een lage geluidsproductie. Het brandstofverbruik is gering en is slechts 0.12 tot 0.24 liter per uur. 

Efficient werken

Een airtop draait los van de motor. Door deze al vooraf te laten draaien en de auto en motor te verwarmen met lucht, zorg je ervoor dat een truck of ander type voertuig minder uitstoot heeft en dus efficient is. De Airtop 2000 ST is toepasbaar op vrijwel ieder voer of vaartuig. Hij is compact en geschikt voor auto's, bussen maar ook marine doeleinden.

 

 

 

 

OFF

Categories: Links

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930