Wat kan ik van een haartransplantatie verwachten?

Wat zijn haartransplantaties?
In feite wordt een pluk met haar follikels verwijderd uit een deel van de hoofdhuid waar voldoende donorhaar aanwezig is en vervolgens getransplanteerd naar het behandelingsgebied. Een haartransplantatie heeft een hoog slagingspercentage, zolang er voldoende donor haar aanwezig is. Deze procedure heeft geen langdurige of ernstige bijwerkingen.

Wat moet eerst worden gedaan voordat het overwegen van een haartransplantatie?
Voordat de procedure begint, zal een gekwalificeerd arts de medische voorgeschiedenis van de patiënt beoordelen. De arts en de patiënt bespreken samen de verwachtingen, potentiële risico’s en de resultaten van de haartransplantatie.
Patiënten dienen:
– Roken tot zeker twee weken voor de operatie te vermijden.
– Bereid je voor zodat iemand je naar huis kunt brengen na de haartransplantatie, aangezien de meeste haartransplantaties ambulante zijn.
– Wees ervan bewust dat de lokale verdoving en, in sommige gevallen, algehele verdoving wordt toegediend.

Wanneer zijn haartransplantaties geschikt?
De procedure is geschikt voor de volgende voorwaarden:
-Haaruitval

Wie is er geen geschikte kandidaat voor een haartransplantatie?
Kandidaten moeten een gezonde haargroei aan de zijkanten en de achterkant van de hoofdhuid hebben om als donor gebied te dienen. Haarkleur, conditie en textuur kunnen ook een rol van betekenis spelen.

Wat zijn de mogelijke complicaties van haartransplantaties?
– Overmatig bloeden
– Brede littekens
– Lichaam stoot de follikel transplantaten af
– Onnatuurlijke uitstraling, vooral als geënt haar ligt naast een patch die nog steeds te dun uit; een aanvullende haartransplantatie is in deze situatie noodzakelijk.

De Kliniekbemiddelaar weet wat u zoekt. De beste kwaliteit tegen de beste prijs. Wij zoeken voor u de gewenste kliniek voor uw behandeling. Op het gebied van haartransplantaties is de Kliniekbemiddelaar toonaangevend in de Benelux en ver daarbuiten. U kunt via de website van de Kliniekbemiddelaar geheel gratis en vrijblijvend een aanvraag indienen voor de behandeling van uw keuze. U kunt ook per mail contact opnemen en informatie opvragen over de behandeling van uw keuze.
haartransplantatie, Kliniekbemiddelaar

Auteur: Kliniekbemiddelaar, IP adres: 217.103.188.184, Website: http://www.kliniekbemiddelaar.nl

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


september 2022
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930