Wat kunt u doen tegen haaruitval>

Als u last heeft van haaruitval, dunner wordend haar of kale plekken, zijn er verschillende mogelijkheden om er iets tegen te doen. Naast een haartransplantatie kan de preventieve middelen overwegen. Preventie van haaruitval is gericht om verder haarverlies te voorkomen of te vertragen en om de kwaliteit van uw haar te verbeteren. Daarnaast kan het ook de groei van haar stimuleren.

Preventie van haartuitval door medicatie
Er zijn verschillende soorten medicijnen die verdere haaruitval kunnen vertragen of stoppen. Deze medicatie kan, in combinatie met een haartransplantatie voor een blijvend resultaat geven. Maar medicatie kan ook uw situatie zonder haartransplantatie verbeteren. Tijdens een gratis consult, adviseren wij u over de mogelijkheden van haarverlies preventie. U krijgt een goed idee of u zou kunnen profiteren van medicatie of een PRP behandeling.

Haaruitval Preventie door een PRP behandeling
PRP staat voor Platelet Rich Plasma. Bij een PRP-behandeling worden injecties van medicatie toegediend in de kale of dunbehaarde omgeving. Dus de haarzakjes die geen haar meer produceren worden zo gereactiveerd. Door middel van een PRP-behandeling is het mogelijk om tot 20% meer haar te genereren op kale of dunbehaarde gebieden.

Haargroei Means
Er zijn ook haargroei medicijnen op de markt die verdere haaruitval bij mannen en vrouwen kunnen vertragen of stoppen. Deze tonics zijn verkrijgbaar op recept en worden voorgeschreven door verschillende instanties en bedrijven. De meest gebruikte haar tonics voor haaruitval zijn finasteride, Propecia en Dutasteride Minoxidil. Propecia Finasteride remmen de werking van het hormoon dihydrotestosteron (DHT) af. Dutasteride heeft een breder effect. Minoxidil is een geneesmiddel opgenomen in een lotion.

Bij de Kliniekbemiddelaar kunt u terecht met vragen over haaruitval of een haartransplantatie. U kunt zich laten informeren of gratis en vrijblijvend een aanbieding vragen van een van de beste klinieken in de Benelux of daarbuiten. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om u te begeleiden of te adviseren. De Kliniekbemiddelaar werkt alleen samen met de best gewaardeerde klinieken. Op basis van ervaring, prestaties en keurmerken wordt er gekozen om met de kliniek samen te werken. Zo brengen wij de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs bij onze cliënten. De Kliniekbemiddelaar is daardoor dé bemiddelaar voor uw cosmetische behandeling.
haaruitval, haartransplantatie

Auteur: Kliniekbemiddelaar, IP adres: 87.213.105.124, Website: http://www.kliniekbemiddelaar.nl

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930