Wat te verwachten bij een haartransplantatie?

Voor veel mensen kan een haartransplantatie helpen om een vollere haardos terug te krijgen. Als dunnend wordend haar of kaalheid u stoort, kan de procedure een manier zijn om meer vertrouwen in uw looks te krijgen. Het is belangrijk om altijd eerst met een arts een consult aan te vragen om de verwachtingen van de behandeling zo goed mogelijk te managen.

Wat is een haartransplantatie?

Het is een vorm van chirurgie waarmee uw haar verplaatst wordt naar een gebied met dun of geen haar. In de VS voeren artsen haartransplantaties uit sinds de jaren 1950. Maar de techniek is de afgelopen jaren sterk veranderd.

Een haartransplantatie verloopt als volgt. Allereerst reinigt en verdooft de chirurg uw hoofdhuid aan de achterkant van uw hoofd. Uw arts kan uit meerdere methoden kiezen voor een haartransplantatie. Twee methoden voor een transplantatie zijn: folliculaire unit strip operatie (FUSS) en folliculaire unit extractie (FUE).
Met FUSS, verwijdert de chirurg een strook van de huid aan de achterkant van het hoofd. Hij zet het opzij en naait de huid dicht. Dit gebied is het donorgebied en wordt gemaskeerd met het haar eromheen.

Next, het team van de chirurg verdeelt de strook in 500 tot 2.000 kleine een heden, elk met een eigen haarzak of een paar haarzakjes. Het aantal en het type graft die u krijgt is afhankelijk van uw haartype, de kwaliteit, kleur en de grootte van het gebied waar u een haartransplantatie krijgt.

Als u de FUE procedure krijgt, zal het team van de chirurg de achterkant van uw hoofdhuid scheren. Daarna zal de arts de haarfollikels een voor een verwijderen. Het gebied geneest met kleine puntjes, die uw bestaande haar dekt. Vervolgens reinigt en verdooft de chirurg het gebied waar het haar naar toe gaat. De arts maakt kleine gaatjes of gleufjes en plaatst elke eenheid in een van de gaatjes. Afhankelijk van de omvang van de haartransplantaat, zal de operatie ongeveer 4 tot 8 uur duren.

Bij de Kliniekbemiddelaar kunt u alle informatie vinden over haartransplantaties en andere cosmetische behandelingen. Als u op zoek bent naar een kliniek of een behandeling waarmee u uw uiterlijk wilt verfraaien, zit u bij ons aan het juiste adres. De Kliniekbemiddelaar bemiddelt met de best gewaardeerde klinieken van Europa en kan u gratis en vrijblijvend een passende aanbieding geven. Kijk gerust eens op onze website.
haartransplantatie, chirurg

Auteur: Kliniekbemiddelaar, IP adres: 217.103.188.184, Website: http://www.kliniekbemiddelaar.nl

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


Juli 2022
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031