Wateroverlast door regen, wat moet je doen?

Wateroverlast door regen: het kan iedereen een keer overkomen. Zeker in Nederland kan het weer nogal wisselvallig zijn. Waar de zon ‘s middags nog volop schijnt, kan het een aantal uur later met bakken uit de hemel komen. De laatste jaren is het alleen maar vaker en meer gaan regenen. Zo regent het in Nederland vaak pijpenstelen waardoor er wateroverlast ontstaat. Maar wat moet je doen wanneer je last hebt van wateroverlast? Bij veel mensen slaat de paniek meteen toe, maar gelukkig kan wateroverlast snel verholpen worden. Wij vertellen je in dit artikel graag meer over wat je kunt doen bij wateroverlast.

Schade door wateroverlast
Wateroverlast door regen kan veel schade aanrichten. Hevige regenval kan er namelijk voor zorgen dat het riool begint te borrelen. Dit komt doordat het riool de grote hoeveelheid water niet aankan. Maar ook kunnen putten overstromen en kelders onderlopen door de grote hoeveelheid water die ineens uit de lucht komt vallen. Water kan vaak meer schade aanrichten dan je denkt en dat is natuurlijk erg vervelend.

Calamiteitenservice
Ook in situaties als wateroverlast die veroorzaakt wordt door regen wil je hulp hebben. Hier wil je natuurlijk niet lang op wachten. Gelukkig kun je tegenwoordig snel hulp krijgen bij wateroverlast wanneer je dit nog hebt. Zo zijn er diverse calamiteitenservices waar je terecht kunt bij wateroverlast. Een calamiteitenservice staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

De Allesreinigers
Wil je echt snel geholpen worden bij wateroverlast? Hiervoor kun je terecht bij De Allesreinigers van Hofkens HIG. De Allesreinigers van Hofkens HIG staan maar liefst 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen bij calamiteiten of andere vormen van industriële reiniging. Zelfs tijdens de feestdagen staan De Allesreinigers voor jou klaar! Zo kunnen zij bijvoorbeeld een afvoer of riool ontstoppen, maar ook reinigen wanneer het water een enorme ravage heeft aangericht. Zelfs het leegzuigen van ee

Hofkens HIG staat voor kwaliteit, veiligheid, service en een klantgerichte, persoonlijke benadering. In de organisatie noemen wij dit ook wel het ‘oranje’ bloed dat door onze aderen stroomt, de mentaliteit van ons bedrijf. We noemen onszelf niet voor niets de Allesreinigers.

Schoonmaken is wat wij doen, al meer dan 55 jaar. Hofkens is echt een familiebedrijf, dat geleid wordt door alweer de tweede generatie. Wij zijn actief in heel Nederland. U komt onze 400 professionele ‘Allesreinigers’ overal tegen. Geen klus is te groot of te klein. En geen branche is ons vreemd. Wij pakken alles aan. Grondig. Onze mensen zijn goed opgeleid en uitgerust met de beste materialen en middelen. Hofkens beschikt over de juiste certificeringen en brengt iedere schoonmaakklus tot de gewenste oplevering.
hofkens hig, calamiteitenservice

Auteur: Chantal de Jongste, IP adres: 213.126.30.234, Website: http://www.hofkenshig.nl/diensten/24-7-riool-calamiteiten-service

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


september 2022
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930