WBSO subsidie maximaliseren – 70% meer kans t.o.v. huidige aanvraag

SUBtracers

Ben je bezig met een innovatieve start-up en heb je een redelijk vermoeden dat je concept misschien in aanmerking komt voor een subsidie? SUBtracers kan innovatieve bedrijven helpen bij het aanvragen van subsidies en allerlei vormen van financiering, kredieten en fiscale bijdragen. SUBtracers kent de wereld van de subsidieverstrekkers en weet precies hoe het proces doorlopen moet worden en op basis van welke gronden er een goede kans is op het verkrijgen van de subsidie. Voor hulp bij het aanvragen van subsidies ben je dus aan het juiste adres bij SUBtracers.

 

WBSO

De regeling rondom de WBSO (Wet vermindering afdracht loonbelasting en premie volksverzekeringen, onderdeel speur- en ontwikkelingswerk) houdt in dat er een belastingtechnische tegemoetkoming kan worden afgegeven in de loonkosten van onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten voor het eigen bedrijf. Hierbij kan gedacht worden aan zaken zoals productontwikkeling, ontwikkeling van de productieprocessen en ontwikkeling van programmatuur die technisch nieuw is voor het bedrijf dat de tegemoetkoming aanvraagt. Om voor de WBSO in aanmerking te komen, moet je uiteraard wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Eén daarvan is dat de WBSO uitsluitend over het gedeelte van de werkzaamheden gaat dat de werking van het prototype aantoont. Zodra het prototype, de applicatie of het model gebruikerswaarde heeft, vervalt de WBSO regeling weer.

 

SUBtracers is goed op de hoogte

SUBtracers is goed op de hoogte van wat er allemaal speelt op de subsidiemarkt en welke regelingen mogelijk interessant zijn voor jouw onderneming. SUBtracers kan dan ook het gehele traject, van het kiezen van een subsidie, regeling of krediet waarvoor je bedrijf mogelijk in aanmerking komt tot het moment waarop dit uitbetaald wordt. De volledige subsidieadministratie wordt voor je gedaan. SUBtracers kan bovendien advies geven op het gebied van voldoen aan de subsidie eisen gedurende de subsidieperiode. Daardoor is het gemakkelijker om de audit vereisten in te willigen. 

OFF

Categories: Financieel

Digikring


januari 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031