WEA Gouda, uw veelzijdige dienstverlener.

Consultancy Gouda

Consultancy is niet anders dan het verlenen van advies. Consultancy komt van het woord consultant wat adviseur betekent. Bij WEA Gouda kunt u terecht voor consultancy Gouda. De dienstverlening van WEA Gouda bestaat uit consultancy, accountancy, administratie en belastingadvies.

Consultancy

WEA’s consultancy Gouda bestaat uit het geven van advies in diverse aspecten, zoals:

Strategische advisering, Due Diligence, financiering, waardebepaling, reorganisatie, fusie & overname, organisatieadvies, herstructurering, ondernemersplannen en corporate finance.

Over WEA Gouda

WEA Gouda is een middelgroot kantoor centraal gevestigd is in de Randstad. WEA's consultancy Gouda biedt naast wat binnen de kadermogelijkheden van de advies- en accountantspraktijk kan worden geboden, zeer uitgebreide mogelijkheden voor een bredere advisering als daar behoefte aan is bij de klant. Voor deze klanten, veelal MKB bedrijven, is er een speciaal platform in het leven geroepen onder de naam Zakenraad. Zo biedt WEA Gouda u de zekerheid dat elke adviesvraag binnen de consultancy in Gouda kan worden beantwoord. WEA Gouda staat bekend als een zeer betrokken zakenpartner. Het doel is om, door op elk vlak consultancy te verlenen, vooruitgang te boeken met uw onderneming. De medewerkers van WEA Gouda zetten zich met bezieling en overgave in voor de belangen van de klant.

WEA Gouda staat voor een persoonlijke relatie met de klant. Meer weten over de dienst Consultancy van WEA Gouda? Klik dan hier.

OFF

Categories: Business

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930