Website maken

Website beheer: do’s en don’t’s
Website beheer is één onderdeel van het grotere werk van een website maken. De meeste mensen kennen vooral het deel dat zij zien. Voor de meeste internetsurfers is dat het visuele aspect van een website en de inhoud. Dit zijn echter twee delen die afhankelijk zijn van een derde element, zijnde webbeheer. Om een website te maken moet men de inhoud (tekst of vorm) kunnen ophangen aan een breder kader. Om een makkelijk bruikbare en nuttige website te maken is het noodzakelijk om eerst goed te plannen wat men wilt doen en daar vervolgens op verder te werken. We geven een lijstje van do’s en don’t’s.

DOE: Leg een doel vast
Bepaal wat je met de website wilt bereiken. Veel bedrijven willen een website maken gewoon omdat iedereen het doet. Zelfs indien dit de reden is, een online aanwezigheid creëren, is het best om de gedachte verder uit te werken. Als u dan toch een website maakt, welke toegevoegde waarde kan u aanbieden voor de klant? Dit is de beste manier om aan het maken van een website te beginnen. Als u geen interesse heeft om voortdurend een website te onderhouden of iemand te betalen die hieraan tijd besteed, kan u perfect een eenvoudige pagina maken waarop enkel essentiële informatie staat: de naam van het bedrijf, de locatie, een telefoonnummer, het type winkel (welke goederen en diensten worden aangeboden? ), de openingsuren en wie u kan contacteren bij problemen of vragen.

DOE NIET: Maak een persoonlijke “wall of fame”
De website kan uiteraard een geschiedenis van het bedrijf, de kernfilosofieën, een aantal foto’s van de bazen en dergelijke meer bevatten. Soms zijn klanten effectief geïnteresseerd in informatie over het bedrijf. Meestal is dit echter niet het geval. Zet dergelijke informatie dus niet centraal bij het maken van de website. Maak zo nodig een aparte “Over ons” pagina en richt de rest van de website op wat de bezoeker echt wilt: informatie over goederen en diensten, makkelijk te vinden en eenvoudig te verg

website maken met NEGESO CMS
website maken

Auteur: Negeso CMS, IP adres: 91.227.183.60, Website: https://www.negeso.nl/

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Internet Tags:

admin


Juli 2022
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031