Wees slim en kies voor plastic borden!

Plastic borden

Om er zeker van te zijn dat je al je gasten een bordje kan voorschotelen is het nodig om je planning goed op orde te hebben. Je zult rekening moeten houden met de hoeveelheid gasten en met wat je gaat eten. Een locatie, aankleding, drinken, eten, er is ontzettend veel om rekening mee te houden. Het vervelende aan een diner voor een groot aantal mensen is vaak het gebrek aan materiaal. Omdat je voor een feestje meestal gasten uitnodigt zijn er meer mensen aanwezig dan normaal in je huis. Dat betekent ook dat er meer servies nodig is. Het kan toch niet zo zijn dat je gasten geen bord hebben!

Borden lenen, geen goed idee

Een paar extra borden kun je verkrijgen door bij alle buren aan te kloppen. Het probleem daarvan is dat je niet goed kan onthouden van wie welke borden zijn. Je zal dan soms de verkeerde borden teruggeven. Dat is erg vervelend voor de buren! Ook kan het vervelende situaties opleveren, stel dat een geleend bord breekt, dat kan moeilijk op te lossen zijn. Voorkom gezeur en leen geen borden! Ook niet bij een verhuurbedrijf, je loopt dan kans op boetes wanneer er een bord stuk gaat. Om na het diner een hele avond af te wassen is niet gezellig, dat is bij gehuurde of geleende borden ook een groot nadeel. Je loopt de kans dat je de hele avond in de keuken staat om de geleende borden af te wassen!

Daily Style, de webshop voor plastic borden

Maak een verstandige keuze voor je diner en kies voor plastic borden. Plastic borden kun je na gebruik weggooien in de plastic bak, zonder afwassen, zonder terug brengen of zonder schoonmaken. Plastic borden wekken vaak en verkeerd beeld op. Plastic borden zijn namelijk ook te verkrijgen in mooie kleuren en in mooie modellen. Er zijn meer plastic borden dan de dunne, witte overbekende plastic borden. Er zijn ook plastic borden met mooie kleuren, leuke patronen of vormen. Je vindt de mooie plastic borden bij DailyStyle.nl. Deze webwinkel heeft een groot aanbod aan de mooiste plastic borden!

OFF

Categories: Woning en tuin

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930