Wokrestaurant Bentelo

Wokrestaurant Bentelo

Opzoek naar een wokrestaurant in de omgeving van Bentelo? Zoek dan vooral niet verder. U bent bij ons aan het juiste adres! Voor een unieke ervaring bij een wok restaurant zijn wij de perfecte optie. U kunt natuurlijk bij ons terecht voor een gezellig avondje uiteten. Maar daarnaast bieden wij ook de echte Aziatische ervaring met ons wok gerecht. Onze ervaren koks zijn gespecialiseerd in het voorbereiden van de heerlijkste wok gerechten. Bij Easternplaza kunt u kiezen om een ‘Wok & live cooking’ te doen. Hier kunt u uw maaltijd gemaakt en voorbereidt worden. Deze unieke beleving kunt u ervaren bij ons wokrestaurant in Bentelo.

Genieten van de heerlijkste maaltijden bij ons wokrestaurant in Bentelo

Bent u benieuwd wat het aanbod is van ons mooie wokrestaurant in Bentelo? Lees dat verder in deze paragraaf. Bij ons restaurant kunt u genieten van All-you-can-eat gerechten inclusief een drink buffet. Onbeperkt genieten van de heerlijkste gerechten. Wie wilt dit nou niet? Het buffet bestaat uit soepen, voorgerechten, wok, teppan yaki, sushi, warm buffet en nagerechten zoals schepijs, patisserie, chocolade fonteinen en fruitbuffet. Het drinkbuffet bestaat uit bier wijn, frisdranken koffie, thee en sappen. Onze wok gerechten zijn geen onderdeel van het all-you-can-eat maaltijd. Onze koks bereiden graag de lekkerste maaltijden bij ons wokrestaurant in Bentelo.

Reserveer nu bij ons wokrestaurant in Bentelo

Ons wokrestaurant in Bentelo is dit jaar benoemd tot het leukste restaurant van Nederland. Dit komt naast de speciale ervaring die wij u meegeven door onze gerechten die altijd dagvers worden geserveerd. Daarnaast zijn onze chefs zeer gespecialiseerd in de Aziatische keuken. Wij vragen u wel om op tijd online te reserveren. Online reserveren is erg eenvoudig en bespaart u een hoop tijd. Geef aan met hoeveel personen u komt eten en of er eventueel nog andere belangrijke zaken zijn. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant in Bentelo.

 

OFF

Categories: Internet

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930