Wonen in de stadsrand van de Randstad: ALMERE POORT

Het appartementengebouw aan de Frankrijkkade in Almere Poort is LARIVE. Het gebouw heeft 25 appartementen en beschikt over een stedelijk en moderne architectuur, net als alle andere woningen aan de Frankrijkkade.

LARIVE heeft een ontzettend goede ligging, of je nu houdt van natuur of de stad. Het appartementengebouw geeft je namelijk het gevoel dat je in de stad bent, hoewel je dichtbij en op loopafstand van het bos, de duinen en het strand woont. Kopen in het appartementengebouw is omgerekend al realiseerbaar vanaf € 494,- netto per maand. Nog niet overtuigd? Lees hieronder meer over de voordelen van wonen in LARIVE.

Waarom wonen in LARIVE?
Wonen in een van de appartementen van LARIVE zorgt voor een fijne combinatie van de natuur en de stad. Met Pampushout en het IJ-meer op loopafstand kun je optimaal genieten van de natuur. Ook de nabijheid van de vele voorzieningen zoals het station en het winkelgebied die ervoor zorgen dat je niet veel tijd kwijt bent aan boodschappen.

Bovendien is Almere Poort een groeiend stadsdeel, dat winkels en andere voorzieningen te bieden heeft voor jong en oud. Daarnaast ben je 5 minuten verwijderd van het openbaar vervoer dat jou binnen 20 minuten naar bijvoorbeeld Amsterdam of het centrum van Almere brengt.

Wonen in LARIVE heeft lagere servicekosten, er worden zonnepanelen geplaatst op het dak waarvan optimaal gebruik wordt gemaakt. Het is ook mogelijk om op een andere manier te genieten van de zon, de meeste appartementen liggen op het zuiden of het westen. Deze appartementen hebben een waterpartij als uitzicht en veel licht.

Wonen in LARIVE heeft verschillende voordelen, of je nu houdt van natuur of de stad, LARIVE heeft het allemaal in huis.

Interesse in een appartement: Er zijn nu nog enkele appartementen vrij!
Bel 036-5244573/06 46415767 of stuur een E-mail naar info@nbp-makelaardij.eu. Download de brochure en de prijslijst www.nbp-makelaardij.eu

NBP Makelaardij, gevestigd te Almere-Haven, is een onafhankelijk bureau dat zich richt op de verhuur en verkoop van woningen en appartementen in Flevoland.
huis kopen, woning kopen

Auteur: Remy, IP adres: 213.127.161.26, Website: http://nbp-makelaardij.eu/la-rive/

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


Juli 2022
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031