Wrap-Masters, de beste car wrapers

Wrap-Masters is enthousiaster dan ooit! Met steeds verbeterende technologieën  is wrap-masters.nl bezig om auto’s te beschermen tegen krassen en UV straling. Het mooie aan car wrap folie is dat het aanbrengen van car wrap folie veel goedkoper is dan het overspuiten van een auto. De folie kan snel worden aangebracht en het ziet er dan uit alsof de auto een spuitbeurt heeft gehad. De car wrap folie kan ook nog eens heel eenvoudig verwijderd worden. Als de kleuren niet meer bevallen of er doet zich iets anders voor waardoor de originele lak tevoorschijn moet komen is het slechts een kwestie van de folie verwijderen. De nieuwe onbeschadigde lak komt dan tevoorschijn.

 

Car wrap folie is op veel manieren handig. Het is namelijk met car wrap folie mogelijk om slechts bepaalde delen te wrappen. De auto wordt zo heel eenvoudig gepersonaliseerd. Ook de wraps kunnen helemaal gepersonaliseerd worden, kleuren teksten en afbeeldingen zijn allemaal mogelijk.

 

De technologie gaat steeds verder. dat kan ook gebruikt worden om uw auto te beschermen. Als u uw auto wilt beschermen tegen krassen is het verstandig om een XPEL lakbeschermingsfolie aan te brengen. Deze folie is doorzichtig, maar kan niet bekrast worden. Zo blijft de originele kleur van uw auto behouden maar is de auto niet meer te bekrassen. Dat scheelt aanzienelijk in het onderhoud van uw auto. De lakbeschermingsfolie is UV doorlaatbaar.  Hierdoor kan geen in de loop der tijd geen kleurverschil optreden.      

 

Kies voor Wrap-Masters! Wrap-masters is namelijk 3M preffered car wrapper. Dat wil zeggen dat het bedrijf door 3M is aangewezen als betrouwbaar en vakkundig bedrijf. Dat voelt wel zo vertrouwelijk! Bent u benieuwd hoe uw auto eruit komt te zien met car wrap folie? Kom eens lang bij Wrap-Masters, of bezoek de site. Hier vindt u meer informatie en doet u inspiratie op voor uw car wrap

OFF
Digikring


augustus 2018
M D W D V Z Z
« jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031