Zakelijk mobiel abonnement vergelijken

Als ondernemer zijnde wil je natuurlijk altijd en overal bereikbaar zijn om een zakelijke deal te kunnen maken. Hierbij wordt je ondersteunt door de toegang tot mobiel internet, de meeste zakelijke providers bieden 4G internet aan bij hun abonnementen. De snelheid loopt dan op tot maar liefst 225 Mbit/s, er zijn echter grote prijsverschillen tussen de providers te zien. Als je de zakelijk mobiele abonnementen gaat vergelijken zie je al snel dat T-Mobile een van de voordeligste is ten opzichte van Vodafone en KPN. Het nadeel is wel dat T-Mobile nog geen volledig landelijke dekking heeft voor 4G internet, naar verwachting zullen ze in het eerste kwartaal van 2016 dit nog realiseren, maar voor nu bieden alleen Vodafone en KPN een landelijke dekking aan.

We raden de ondernemer aan om te kijken naar een zakelijk telefoon abonnement met minstens 1000MB data en 150 belminuten. Indien je veelvuldig gebruik maakt van bellen via je telefoon is het voordelig om voor onbeperkt bellen te kiezen. Ben je eerder een ondernemer die alles online regelt, dan is het verstandig om te kijken naar databundels vanaf 3 GB. Hiermee kun je veel online informatie vergaren en op z’n tijd een youtube video bekijken. Uiteraard kun je ook voor een uitgebreide bundel van zowel internet als belminuten kiezen.

Zowel T-Mobile, Vodafone, KPN, Youfone, Tele2 als Telfort kunnen een uitgebreid zakelijk mobiel abonnement aanbieden. Echter krijg je niet bij iedere zakelijke provider gratis een versnelling naar 4G internet. Voorheen maakte iedereen namelijk gebruik van 3G mobiel internet met een snelheid van 14,4 Mbit/s. Veel providers gingen hierna over op 4G internet, maar de budget providers zijn hier niet altijd even snel mee en maken vaak gebruik van het mobiele netwerk van een andere provider. Hiervoor moeten ze dan extra betalen om gebruik te maken van het snelle 4G netwerk. Dit wordt dan doorberekend aan jou als klant zijnde. Providers zoals Telfort en Youfone bieden een 4G versneller aan als

De website voor het vergelijken van zakelijke mobiele abonnementen met of zonder zakelijke telefoon. Bij ons vind je altijd de beste deals voor jou als ondernemer.
zakelijk mobiel abonnement

Auteur: Klaartje de Beijl, IP adres: 82.217.98.99, Website: http://www.zakelijkgsmabonnement.nl/

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


september 2022
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930