Zo controleert u iemands paspoort

Als u producten verkoopt waar de regering een leeftijdsgrens aan heeft gesteld kan het soms lastig zijn om te schatten of de persoon die het product wil kopen aan die leeftijdsgrens voldoet. Dit geldt ook als u een evenement organiseert of een feest geeft of als u iets verhuurt. Gelukkig heeft iedereen een manier om zich te identificeren: een paspoort. Op het paspoort staat iemands leeftijd en is het dus eenvoudig om te kijken of iemand zijn aankoop mag doen, de toegang verleent mag worden of de huur mag doen.

Helaas ontstaan er regelmatig misverstanden. Het is soms lastig om iemands leeftijd te bereken, zeker als dit meermaals achter elkaar moet en de werkdruk hoog is. Daarnaast zijn er ook gevallen bekend van mensen die een paspoort namaken. De mensen doen zich in dat geval ouder voor dan ze zijn.

Gelukkig is er een oplossing voor al deze malaise. Het bedrijf 24ID Check verkoopt apparaten voor een paspoortcontrole. Dit apparaat kan in enkele seconden zien hoe oud iemand is en of zijn documenten kloppen. Het apparaat is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De paspoortcontrole maakt gebruik van een internationale database met echtheidskenmerken, zo kunnen ook buitenlandse mensen door de paspoortcontrole. De controles verlopen vlug en overzichtelijk zodat er geen fouten gemaakt kunnen worden.

24ID Check is al enkele jaren toonaangevend op het gebied van identiteitscontroles. Door hun grote ervaring weten ze welke van de verschillende apparaten (klein, portable, basis, geavanceerd, groot of bevestigd) het beste ingezet kunnen worden. 24ID Check is altijd bereid deze informatie met u te delen. Het bedrijf wil klanten tevreden stellen en tevreden houden. Klantvriendelijkheid en service zijn hele belangrijke onderwerpen voor 24 ID Check. Denkt u erover om een paspoortcontrole aan te schaffen voor uw winkel, feest, bedrijf of evenement? Pak dan vlug uw telefoon of computer bij de hand en neem contact op met 24ID Check.

OFF

Categories: Business

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930