Zo heb je meer tijd voor werk dat er toe doet!

Uitbesteden loonadministratie

 

Een ondernemer moet met veel meer rekening houden dan slechts de werkzaamheden voor het bedrijf. Er zijn een hoop bijkomstige werkzaamheden die afleiden van de grootste en belangrijkste werkzaamheden. Een van die werkzaamheden is de loonadministratie. De loonadministratie is een lastig, maandelijks terugkerend werk. Het is een lastige klus, die gepaard gaat met grote stapels papier. De loonadministratie kan een tijdrovende klus zijn, terwijl een ondernemer zijn uren vaak veel nuttiger kan gebruiken. Het is dus voor elke ondernemer verstandig om te denken aan uitbesteden loonadministratie. Uitbesteden loonadministratie bespaart een hoop tijd en energie.

 

Er zijn meerde bedrijven

Het uitbesteden loonadministratie kan aan meerdere bedrijven gedaan worden. De uitbesteding van de loonadministratie kan gedaan worden bij De Bruijn & Partners. De Bruijn & Partners is een financiële dienstverlener die onder andere gespecialiseerd is in de loonadministratie van het midden- en kleinbedrijf.

 

Voor het MKB levert de uitbesteding van de loonadministratie veel op. Het uitbesteden van de loonadministratie kent veel voordelen:

·      Geen fouten en naheffingen in de loonadministratie. Het wil nog wel eens voorkomen dat de loonheffing verkeerd gaat. Dit kan vervelende consequenties hebben voor de ondernemer.

·      Tijdbesparing: het uitbesteden van de loonadministratie levert veel tijd op. De tijd die normaal besteed moet worden aan de loonadministratie kan ergens anders ingestoken worden. De ondernemer hoeft alleen nog maar de uren bij te houden, en de personeelsmutaties  door te geven aan De Bruijn & Partners.

·      Geen lastige materie: bij de loonadministratie komt vaak lastig werk kijken. De regels veranderen continue en de het werk is vaak onoverzichtelijk. de ondernemer hoeft zich daar geen zorgen over te maken bij het uitbesten loonadministratie.

 

 

Uitbesteden loonadministratie bij De Bruijn & Partners

De Bruijn & Partners is al vele jaren actief in de financiële dienstverlening. De Bruijn & partners helpt u bij: het maken van loonkostencalculaties, het verzorgen van loonaangiften, het vervaardigen van loonspecificaties, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en de looncontroles.

 

Neem snel contact op met de Bruijn & Partners om de mogelijkheden te bekijken voor uw bedrijf!

OFF
Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930