Zorgeloos en professioneel verhuizen

Ben je op zoek naar een logistiek partner die iedere verhuizing van A tot Z vakkundig voor je uitvoert? Dan ben je bij Verhuisbedrijf Beverwijk Joh. Post B.V. aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe stressvol een verhuizing kan zijn. Of je nu zelf naar een andere woning verhuist of wanneer je ouders een seniorenwoning gaan betrekken, wij staan je met raad en daad terzijde. Ook wanneer je als bedrijf een grootschalig verhuisproject gepland hebt staan kun je altijd bij ons terecht. Wij verzorgen niet alleen de gehele verhuizing, maar wij zijn bovendien zeer flexibel en een rustgevende factor in hectische verhuistijden.

 

Verhuisdienstverlening op maat

Bij Joh. Post B.V. behandelen we iedere verhuizing als een uniek project. Daarbij maakt het niet uit of het om een kleine verhuizing gaat, of om een omvangrijk verhuistraject. Iédere verhuizing krijgt bij ons de aandacht en behandeling die het nodig heeft. We beginnen daarom eerst met een vrijblijvend adviesgesprek. Vervolgens worden alle aspecten van jouw specifieke logistieke verhuisketen bij ons zorgvuldig in kaart gebracht zodat we jou als klant een zorgeloos verhuistraject kunnen bieden. Logistiek is een vak apart en daarin zijn wij nu net gespecialiseerd. Daarbij voert klanttevredenheid te allen tijde de boventoon.

 

Goed materiaal is het halve werk

We hebben voor iedere verhuizing een modern wagenpark tot onze beschikking, variërend van bestelbusjes tot verhuiswagens en geconditioneerde transportmogelijkheden. Tijdens de verhuizing zelf maken we gebruik van de meest geavanceerde hulpmiddelen. Zo hebben wij mobiele verhuisliften voor bijvoorbeeld een flatverhuizing en technisch hoogwaardig materieel wanneer we een state-of-the-art machinepark verhuizen.

 

Veelzijdig verhuisexpert

Inmiddels zijn wij ruim 70 jaar actief in de verhuisbranche en daardoor voelen wij precies aan wat onze klantbehoeften zijn. Bij het verhuizen van bijvoorbeeld machineparken en magazijnen speelt snelheid een belangrijke rol om de bedrijfscontinuïteit te kunnen waarborgen. Snel maar zorgvuldig is dan ons motto. Niet in de laatste plaats omdat we daarbij verantwoordelijkheid dragen voor machineonderdelen en robots van duizenden Euro’s. Ook keukentransport behoort hierbij tot onze veelzijdige mogelijkheden. Tegelijkertijd verzorgen wij voor particulieren alle denkbaar mogelijke verhuizingen: van seniorenverhuizingen en gezinsverhuizingen tot verhuizingen naar tweekamerappartementen. Ook voor woning- en bedrijfsontruimingen ben je bij Joh. Post B.V. aan het juiste adres.

 

Speciale opslagmogelijkheden

Zoals je van een logistiek partner mag verwachten bieden wij bij Joh. Post B.V. naast de verhuizing en transportfaciliteiten een breed scala aan opslagmogelijkheden. Hiervoor zijn velerlei redenen: dit kan zijn omdat je je nieuwe woning nog niet kunt betrekken, of bijvoorbeeld omdat het nieuwe bedrijfspand nog niet is opgeleverd. Zo bieden wij geacclimatiseerde opslag en waarborgen wij de veiligheid en privacy door bijvoorbeeld containeropslag te verzegelen.

 

Onze pluspunten op een rij

Joh. Post B.V. is expert in alle takken van het verhuiswezen. Van particuliere klanten tot zakelijke opdrachtgevers, wij weten precies wat nodig is om iedere verhuizing soepel te laten verlopen. Wij onderscheiden ons door onze veelzijdigheid, vakkundigheid en vriendelijkheid en kunnen bogen op ruim 70 jaar ervaring in het vak. Kies je voor Joh. Post B.V., dan kies je voor:

·         een logistiek verhuisexpert

·         ruime ervaring in het verhuiswezen

·         betrouwbaarheid en veiligheid

·         een flexibele, zorgvuldige en snelle verhuisservice

·         professionele en vriendelijke verhuizers

·         bovenal: een zorgeloos verhuistraject.

OFF

Categories: Woning en tuin

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930