Zwembaden in Nederland

In Nederland hebben we heel wat openbare zwembaden waar je veel plezier kunt beleven. Zo zijn er subtropische zwembaden met veel glijbanen, vaak ideaal als u kinderen heeft. Ook kleinere zwembaden waar er vooral baantjes worden getrokken zijn er genoeg, zwemmen is dan ook een erg goede beweging. Ongeveer 60 kilometer vanaf Berlijn bevindt zich het grootste subtropisch zwemparadijs. Een nachtje overnachten is hier ook goed mogelijk, zo kan je alleen maar langer genieten van het grote zwemparadijs.

In dit zwemparadijs bevinden zich ongeveer 50.000 planten, waarvan er 600 verschillend zijn. Ook zijn er huizen nagebouwd, die jou een tropische sfeer geven en wonen er in het regenwoud zelfs dieren. Natuurlijk bevat dit zwemparadijs ook erg veel snelle glijbanen. Een aantal van deze glijbanen zijn voor echte waaghalzen, want deze bevinden zich wel 27 meter boven de grond. Het zwembad heeft in totaal een oppervlakte van 66.000 vierkante meter. Heeft u zin in een gezellig familie uitje, dan is dit dus ook zeker een aanrader. Uw kinderen zullen zich hier geen moment vervelen en voor u zelf is er ook genoeg te doen en ontspannen is natuurlijk ook gewoon mogelijk.

Zo een subtropisch zwembad is natuurlijk hartstikke mooi, maar hier zit natuurlijk wel altijd een prijskaartje aan, wanneer je dit wilt bezoeken. Een eigen zwembad in de tuin zal dan ook wel heel fijn zijn, met een mooi blauwe zwembadfolie geeft dit jou ook een tropisch gevoel. Wanneer je het zwembad goed blijft onderhouden, verklein je ook nog eens de kans op een zwembad lek. Natuurlijk kan je met het zwembad ook nog eens je conditie op peil houden. Voor het echte subtropisch gevoel en voor de glijbanen zal je nog wel eens een zwembad bezoeken, maar voor het zwemmen van baantjes en voor het plezier maken in een zwembad hoef je niet per se een zwembad ergens anders te bezoeken.

OFF

Categories: Links

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930